ING Bank: ALERTA de ULTIMA ORA care Vizeaza Toti Clientii

ING Bank detectare

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, cu un numar foarte mare de clienti in toata tara, iar pentru ei vine o alerta despre care toti ar trebui sa stie chiar acum. Mai exact, in momentul de fata inca este in plin proces de desfasurare un complex atac de tip phishing care vizeaza clienti din toata tara, acestia fiind asaltati cu mesaje prin care hackerii le cer sa renunte la datele personale, iar prin intermediul lor put fi furati banii direct din conturi.

ING Bank a inceput de ceva vreme sa ii atentioneze pe clientii din toata Romania in legatura cu ceea ce se intampla, iar asta pentru ca problema in sine este una extrem de serioasa. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, hackerii trimit mesaje foarte complexe in incrcarile de a ii pacali pe clientii din toata Romania sa isi cedeze datele personale, iar in unele dintre cazuri oamenii cad prada acestor mesaje menite sa le induca frica, in principal.

ING Bank: ALERTA de ULTIMA ORA care Vizeaza Toti Clientii

ING Bank detectare atac

ING Bank le-a spus romanilor sa nu dea curs oricarui tip de cereri precum cea din imaginea de mai sus, ea spunandu-le oamenilor ca le-a fost suspendat contul si ca trebuie sa faca o cerere de reactivare. Aceasta cerere impune completarea unor date personale in ceea ce clientii cred ca este website-ul bancii, dar in realitate este vorba despre website-ul hackerilor, acestia colectand datele si folosindu-le pentru a accesa conturile oamenilor de la distanta.

ING Bank le-a spus clientilor ca in unele cazuri banii care pot fi furati dupa ce isi cedeaza aceste date nu ar mai putea fi recuperati, astfel ca este foarte important sa fiti vigilenti si sa nu cedati datele voastre. In cazul in care ati fost pacaliti prin aceasta metoda, este foarte important sa contactati banca pentru a cere modificarea datelor de acces si eventuala suspendare a oricaror plati care au fost facute fara acordul vostru de catre cei care au obtinut acces la cont.

ING Bank are mai multe informatii despre aceste tipuri de atacuri disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca e bine sa mergeti acolo pentru a afla mai multe detalii despre toate.