Windows 10: Anuntul Microsoft cu o Schimbare FARA Precedent

Windows 10 autentificari

Windows 10 este in centrul unui anunt care aduce o schimbare fara precedent pentru utilizatorii de calculatoare din intreaga lume, iar asta pentru ca Microsoft a decis sa faca ceva ce nimeni nu credea ca va fi posibil curand.

Microsoft a decis sa elimine in totalitate necesitatea de a folosi parole pentru a ne autentifica in Windows 10, sau in alte servicii ale sale, compania americana permitand acest lucru acum prin intermediul sistemelor biometrice de securitate, si nu numai.

Windows 10 poate avea eliminata complet parola pentru logarea in PC-uri, iar in locul lor utilizatorii pot folosi Microsoft Authenticator, Windows Hello, un stick USB cu o cheie de securitate, si cam atat.

Windows 10 poate deveni mult mai sigur multumita acestei schimbari colosale pe care compania Microsoft o face pentru utilizatorii sai din toata lumea, parolele putand fi eliminate direct din conturile de pe platforma celor de la Microsoft, astfel ca oricine poate profita de tot chiar acum.

Windows 10 este un sistem de operare complex, dar totusi sigur, dar cei de la Microsoft vor sa il faca si mai sigur, metodele de autentificare biometrica, prin Authenticator, sau chei de securitate fizice, fiind solutia.

Acestea nu pot fi sparte la fel de usor, sau deloc, in comparatie cu parolele pe care le aleg oamenii pentru a putea accesa calculatoarele cu Windows 10, astfel ca schimbarile ar trebui sa ne ofere o experienta mai buna si mai sigura de a ne folosi PC-urile.

“Începând de astăzi, suntem încântați să anunțăm că oricine folosește un cont Microsoft de consum poate rămâne complet fără parolă! Acum puteți să vă ștergeți parola din contul Microsoft – sau să configurați un cont nou fără parolă – și să vă conectați utilizând alte metode de autentificare mai sigure și convenabile, cum ar fi aplicația Microsoft Authenticator, Windows Hello sau cheile de securitate fizice.

Este nevoie doar de trei pași simpli: Accesați Opțiuni avansate de securitate pentru contul dvs. Microsoft, selectați Cont fără parolă, apoi urmați instrucțiunile de pe ecran. Asta e! După ce v-ați eliminat parola, vă puteți conecta la contul dvs. aprobând o notificare din aplicația Microsoft Authenticator.”

Windows 10 are toate aceste schimbari detaliate de catre Microsoft chiar in cadrul website-ului sau, astfel ca oricine poate sa descopere toate schimbarile bune direct acolo, unde exista si explicatii pentru folosirea lor.

Cei de la Microsoft au tot promis timp de cativa ani ca vor oferia semenea tipuri de schimbari pentru Windows 10, insa iata ca intr-un final s-au decis sa le si puna in aplicare, ceea ce intr-un final vine ca o veste excelenta pentru noi.

Windows 10 are lansata aceasta schimbare majora chiar de zilele trecute, deci daca sunteti intresati sa profitati de ea, trebuie doar sa mergeti in contul vostru Microsoft si sa va stergeti parolele.