LIDL Romania: Decizia Oficiala, ce ne da GRATUIT de Astazi

LIDL Romania sezatoare

LIDL Romania a anuntat in mod oficial o decizie importanta pentru romanii din toata tara, iara sta pentru ca incepand de astazi ofera in mod gratuit ceva de care oricare dintre romani poate profita. V-am spus in cursul saptamanii trecute ca de saptamana aceasta vor fi disponibile in toate magazinele LIDL Romania din tara noi produse cu brand-ul Camara Noastra, ele fiind acum listate pentru achizitie pentru oricine este interesat, dar cu o surpriza.

LIDL Romania a decis sa ofere si o serie de gratuitati pentru clientii din toata tara care decid sa cumpere produsele de la Camara noastra, iar de ele ar trebui nu doar sa stiti, ci si sa profitati din plin. LIDL Romania pune in vanzare produsele de la Camara Noastra pentru oricare dintre clientii din tara prin magazinele sale, iar cei mai norocosi dintre ei pot castiga o serie de premii care “in frunte” au unul in valoare de 3000 de euro acum.

LIDL Romania: Decizia Oficiala, ce ne da GRATUIT de Astazi

LIDL Romania ofera posibilitatea de a castiga nu doar marele premiu in valoare de 3000 de LEI, ci si 50 de seturi de cate 3 borcane care au capac ceramic, insa si 10 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare. Pentru a intra in concursul pe care LIDL Romania il organizeaza trebuie doar sa cumparati produse in valoare de 70 de LEI din oricare dintre magazinele din toata tara, cu cel putin unul cu brand-ul Camara Noastra, si sa inscrieti bonul in cadrul promotiei.

LIDL Romania are o varietate foarte mare de produse traditionale romanesti sub brand-ul Camara Noastra, astfel ca puteti incerca feluri de mancare pe care in mod normal nu le-ati putea gusta in alte conditii. LIDL Romania vrea sa aduca in casele tuturor romanilor o varietate de produse foarte bune din diverse colturi ale tarii, iar marele avantaj este ca avem sansa inclusiv de a castiga unul dintre premiile foarte interesante care sunt oferite pentru noi toti.

LIDL Romania are toate detaliile acestei promotii disponibile chiar pe website-ul sau din Romania, asa ca nu trebuie decat sa va orientati in functie de ceea ce prezinta acolo.