BCR Romania: Important Anunt de ULTIMA ORA pentru Clienti

BCR Romania impact

BCR Romania transmite un foarte important anunt de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, atunci ar trebui sa stii chiar acum ce se intampla. Mai exact, cei de la BCR Romania le transmit clientilor din toata Romania faptul ca in cursul acestei seri urmeaza sa aiba loc o serie de lucrari de mentenanta din cauza unele dintre serviciile oferite de catre banca nu vor fi disponibile timp de cateva ore.

BCR Romania nu spune care este cauza reala a acestei situatii, insa afirma faptul ca totul are legatura cu o serie de lucrari de mentenanta care au avut loc in cursul zilei de duminica, iar acum se fac aceste schimbari. In baza modificarilor pe care le face BCR Romania pentru serviciile sale se pare ca intre 23:30 si 01:30 nu vor fi disponibile serviciile George Web and App, Click and Touch 24 Banking, astfel ca daca veti avea nevoie de ele, e bine sa stiti ca nu le veti putea folosi.

BCR Romania: Important Anunt de ULTIMA ORA pentru Clienti

BCR Romania impact clienti

BCR Romania transmite totusi faptul ca vom putea folosi bancomatele sale, inclusiv cele multifunctionale, in aceasta perioada, iar platile la POS-uri ar trebui sa poata fi facute fara probleme in aceasta perioada. Chiar daca BCR Romania spune ca nu ar trebui sa fie probleme cu bancomatele si POS-urile in perioada in care au loc aceste lucrari de mentenanta, e totusi bine sa fiti pregatiti pentru posibile situatii in care sa nu va puteti folosi de aceste servicii.

BCR Romania nu face in mod regulat lucrari de mentenanta care sa aiba un impact atat de mare asupra serviciilor pe care le ofera, dar si cand le face, e bine sa le aveti in vedere pentru ca pot aduce multe noutati majore. BCR Romania spune totusi ca in toata aceasta perioada oricare dintre clientii din Romania pot contacta banca pentru a cere ajutor cu orice fel de probleme ar avea, deci e bine sa aveti in vedere inclusiv acest lucru pentru ca este important.

BCR Romania ofera pe website-ul sau mai multe informatii importante cu privire la ceea ce ar trebui sa stie clientii sai in situatii de acest gen, asa ca puteti merge acolo pentru a afla tot ceea ce ar trebui sa stiti.