DACIA Duster 2021: E ULTIMUL Model fara o Schimbare Majora

DACIA Duster 2021 nelimitat

DACIA Duster 2021 va fi ultimul model de SUV de la DACIA care va veni fara o schimbare foarte imporanta pentru clientii din toata lumea, iar asta pentru ca ea marcheaza inceputul unei noi ere. Mai exact, DACIA Duster 2021 urmeaza sa fie ultimul model de masina de la DACIA care nu va avea o limitare de viteza la 180 km/h, iar asta pentru ca din 2022 toate modelele noi de masini de la Renault, dar si de la producatorul roman, vor avea aceast amodificare.

DACIA Duster 2021 scapa de aceasta limitare pentru ca este lansata anul acesta, iar productia va continua fara ca ea sa fie impusa, probabil nici in modelul din 2022, care e tot cel de acum, dar cu diverse dotari incluse. Limitarea DACIA Duster 2021 nu va avea loc si pentru ca totul e gandit ca un sistem integrat numit Safety Coach, cei de la Renault incercand sa puna accent mai mare pe siguranta pasagerilor din masini prin reducerea vitezei de deplasare.

DACIA Duster 2021: E ULTIMUL Model fara o Schimbare Majora

DACIA Duster 2021 va fi ultimul model de SUV care este produs si fara sisteme de siguranta precum cele din Logan 3, ele permitand franarea de urgenta in caz de accident, sau atentionarea la schimbarea benzinlor de circulatie. Schimbarea care vine dupa seria DACIA Duster 2021 este una care va da startul unei noi ere, cea a sigurantei rutiere in randul clientilor Renault si DACIA, cei de la Volvo anuntand o masura similara pentru clientii proprii.

DACIA Duster 2021 oricum nu e capabila sa atinga viteze foarte mari, desi 180 km/h nu e una care sa fie inaccesibila, mai ales pentru clientii care au motoare de 150 cp. Desigur ca vitezele mari de acest gen pot fi atinse legal doar in Germania, in Europa, astfel ca in rest numarul de clienti care vor fi afectati e mic, insa cei care cumpara DACIA Duster 2021 se vor putea bucura in continuare de lipsa limitelor, dar modificarea din modelele urmatoare e una importanta.

DACIA Duster 2021 are implementate unele nou masuri menite sa creasca siguranta soferilor care conduc masinile pe drumurile publice, insa cu Duster 3 cei de la DACIA vor face masinile mult mai sigure decat au fost pana in momentul de fata.