Raed Arafat: La Food Court, in Mall, se Intra doar cu Certificat COVID

Raed Arafat Food Court Mall Intra Certificat COVID

Raed Arafat a facut un anunt foarte important pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca, conform sefului DSU, toti romanii care vor sa intre in zonele de food court din incinta mall-urilor trebuie sa prezinte un certificat COVID care sa ateste vaccinarea, testarea negativa, sau vindecarea in urma infectarii.

Raed Arafat vine cu aceasta precizare dupa ce inclusiv in Bucuresti este impusa folosirea certificatelor COVID dupa ce ratele de incidenta au crescut la aproape 4/1000 de locuitori, insa aceeasi situatie se regaseste inclusiv in alte judete din tara in care numarul de infectari este ridicat.

“Am fost întrebaţi ce se întâmplă cu zonele din mall unde se serveşte masa. Astfel, hotărârea de ieri prevede că zonele respective vor trebui delimitate, nu înseamnă că se construieşte un perete sau aşa ceva, dar se delimitează intrarea în zona respectivă, se intră printr-un anumit loc, în care se prezintă certificatul verde. Intrarea la food-court, cum se spune, sau la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde. Se aplică aceeaşi regulă.”