Romania: Situatia tot mai Alarmanta, Restrictii in Crestere

Romania Situatia Alarmanta Restrictii Crestere

Romania trece printr-o situatie tot mai alarmanta din cauza pandemiei de Coronavirus, iar asta genereaza restrictii in crestere in diverse regiuni din tara, in momentul de fata fiind peste 60 de localitati in care ratele de incidenta au depasit valoarea de 3/1000 de locuitori.

Romania are printre aceste 60 de orase si 11 care au rate de incidenta de peste 5/1000 de locuitori, acolo situatia fiind mult mai serioasa decat pare la o prima vedere, mai ales ca dupa ce vor depasi 6/1000 de locuitori se poate impune si carantina, din pacate.

Romania are deasemenea peste 400 de localitati mai mici care au depasit rate de incidenta a caror valoare incepe de la 3/1000 de locuitori, iar desigur ca pentru ele au fost impuse diverse restrictii pentru a se reduce raspandirea Coronavirus in aceasta perioada.

Romania trece printr-un val 4 de infectari extrem de serios in momentul de fata, iar asta in conditiile in care exista aproximativ 5.5 milioane de persoane vaccinate impotriva Coronavirus, dar cifra ramane prea mica pentru a putea tine sub control valul de infectari din aceasta perioada.

Romania Situatia Alarmanta Restrictii Crestere tabel

Romania nu are cum sa iasa din acest nou val de infectari fara noi restrictii generale si mai multe persoane vaccinate, iar asta pentru ca dinamica infectarilor este una extrem de intensa, varianta Delta raspandindu-se extrem de rapid in randul tuturor persoanelor din intreaga tara.