DACIA Duster 2022: Vestile Foarte PROASTE pentru Noua Masina

DACIA Duster 2022 lipsa

DACIA Duster 2022 este in centrul unor noi vesti foarte proaste care sunt legate si de noua masina pe care cei de la DACIA vor sa o lanseze pentru toata lumea in cursul urmatoarelor luni. Stiti deja ca DACIA Duster 2022 este o versiune speciala a seriei 2021, care este un facelift al generatiei a 2-a, insa din pacate o serie de probleme pe care unii le stiau de ceva vreme incep sa devina tot mai serioase, din pacate, si afecteaza lansarea masinilor noi.

DACIA Duster 2022 ar putea avea probleme foarte serioase de productie dupa ce DACIA a anuntat din nou oprirea productiei in fabricile de la Mioveni pentru 2 zile in luna septembrie, totul avand legatura cu penuria de semiconductori. V-am spus zilele trecute ca e posibil ca lansarea DACIA Duster 2022 sa fie afectata substantial de catre aceasta problema globala care afecteaza multi producatori, iar acum vedem ca acest lucru se adevereste, din pacate pentru clienti.

DACIA Duster 2022: Vestile Foarte PROASTE pentru Noua Masina

DACIA Duster 2022 va avea dotarie modelului 2021, dar combinate intr-un anume fel incat sa fie vanduta ca o versiune speciala pentru clientii care vor mai mult de la masinile pe care le ofera compania romaneasca. Chiar daca vorbim despre o oprire a productie doar pentru 2 zile in septembrie, este foarte posibil ca si in octombrie, sau noiembrie sa se intample acest lucru, poate chiar in ambele luni, iar productia DACIA Duster 2022 va fi afectata.

DACIA Duster 2022 ar putea avea lansarea amanata mult, sau ar putea fi lansat fara unele dintre dotarile care ar trebui sa le aiba, ele urmand a fi adaugate ulterior, doar pentru ca masina sa poata fi vanduta. Asa s-a intamplat cu ultimele modele din generatia a 2-a inainte de lansarea versiunii facelift, dar in cazul DACIA Duster 2022 decizia ar fi una controversata pentru ca modelele sunt gandite pentru a fi cu cele mai multe dotari posibile.

DACIA Duster 2022, daca va fi lansata, va ajunge pe piata undeva in prima parte a anului 2022, nu se stie foarte clar cand, asa ca ramane sa vedem ce va decide DACIA in legatura cu noile sale modele de masini.