Raed Arafat: Mastile ar Trebui Purtate Iar si in Spatiile Exterioare

Raed Arafat Mastile ar Trebui Purtate Iar si in Spatiile Exterioare

Raed Arafat a recomandat ca romanii sa poarte iar masti de protectie inclusiv in spatiile exterioare pentru a preveni infectarea cu Coronavirus, iar asta desi deocamdata nu exista inca o obligatie ca acest lucru sa fie facut de catre oameni, dar sansele ca ea sa revina sunt totusi foarte mari.

Raed Arafat spune ca oamenii nu ar trebui sa astepte ca purtarea mastii de protectie sa redevina obligatorie in spatiile exterioare si ca ar trebui sa inceapa de buna voie sa o poarte, insa desigur ca nu toata lumea se gandeste sa faca acest lucru acum, desi ar fi bine sa se protejeze.

“Nu trebuie să se aştepte o decizie sau o obligativitate. Este recomandat ca oricare dintre noi să poarte mască oriunde este. Este o recomandare pentru toţi. Dacă va înseamna în viitor să se traducă într-o hotărâre sau ordin, acest lucru se va decide.

Recomandarea e clară. Oricine dintre noi ca să se protejeze, să poarte masca oriunde este cu alte persoane, chiar şi dacă este în aer liber. E venită din cauza faptului că această tulpină (Delta) se transmite foarte uşor şi într-un interval mai scurt de contact decât tulpina anterioară.”