WhatsApp: Modificaea Radicala ASCUNSA de Toti Utilizatorii

WhatsApp tragere

WhatsApp are o noua schimbare foarte importanta pregatita pentru telefoanele din intreaga lume, aceasta fiind ascunsa deocamdata de ochii utilizatorilor din intreaga lume, insa asta nu inseamna ca nu va veni curand. Cei de la WhatsApp urmeaza sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume posibilitatea de a sincroniza mesajele din conturile principale intre mai multe dispozitive care vor imparti aceeasi baza comuna de mesaje, ceva ce acum este disponibil intr-o forma foarte limitata.

WhatsApp vrea sa extinda compatibilitatea acestui sistem la mai multe dispozitive in viitorul foarte apropiat, dar in imaginea de mai jos puteti vedea ca inclusiv in WhatsApp Web vom putea vedea mesajele din celelalte terminale. Practic, tot ceea ce vorbim in WhatsApp Web va fi disponibil inclusiv in iPhone, Android, Mac, asa cum se intampla acum doar cu primul dintre dispozitive, dar in viitor mai multe tipuri de telefoane, tablete, PC-uri, vor avea acces la tot.

WhatsApp: Modificaea Radicala ASCUNSA de Toti Utilizatorii

WhatsApp tragere mesaje

WhatsApp permite acum accesarea prin WhatsApp Web a mesajelor pe care le avem in aplicatia din telefoane, dar noul sistem care va permite folosirea unui cont pe mai multe dispozitive va schimba totul. Incepand cu lansarea acestui sistem, un va mai fi necesar sa avem telefonul cu contul WhatsApp principal conectat la internet pentru a accesa datele, iar WhatsApp Web va accesa arhiva de mesaje direct din serverele companiei americane la fiecare descarcare fara a astepta raspuns de la telefon.

WhatsApp va face tot acest proces de preluare al mesajelor printr-o conexiune criptata in totalitate, astfel ca nu trebuie sa ne facem griji in legatura cu tot acest proces si securitatea datelor, teoretic. WhatsApp spune si ca in general transferul de date intre terminale se face tot in mod criptat, astfel ca n-ar trebui sa existe probleme in ceea ce priveste interceptarea mesajelor indiferent de pe ce tipuri de dispozitive sunt trimise in mod obisnuit.

WhatsApp va oferi mai multe detalii despre tot acest proces abia in momentul in care totul va fi 100% pregatit pentru lansare, asa ca va trebui sa mai avem grija pana cand se va intampla acest lucru.