ING Bank: Clientii ALERTATI, ce Trebuie sa Stie TOTI Romanii

ING Bank ilegal

ING Bank a emis o noua alerta extrem de serioasa pentru toti clientii sai din toata Romania chiar acum, iar dupa cum puteti vedea mai jos, banca le cere oamenilor sa fie vigilenti in legatura cu atacurile de phishing. Cei de la ING Bank vorbesc mai jos despre problema phishing-ului in randul romanilor care pot sa devina foarte rapid victimele acestui tip de atacuri extrem de serioase care se desfasoara in toata lumea in momentul de fata.

ING Bank ii tot avertizeaza pe clientii sai in legatura cu atacurile de tip phishing de ceva vreme, iar acum incearca din nou sa aduca in atentia oamenilor faptul ca problema este una extrem de serioasa. Cei de la ING Bank au avut in cadrul propriului website numeroase alerte prin care le spuneau clientilor despre faptul ca exista website-uri clonate prin care li se fura datele daca nu sunt atenti, dar si ca nu ar trebui sa acceseze atasamente din email-uri necunoscute.

ING Bank: Clientii ALERTATI, ce Trebuie sa Stie TOTI Romanii

ING Bank vorbeste deasemenea si despre mesajele de tip phishing care sunt distribuite in masa prin intermediul retelelor de socializare, in special prin WhatsApp, Facebook, Telegram, in toata Romania. Din pacate, foarte multi oameni primesc mesaje de acest gen de la conturi compromise care le apartin persoanelor apropiate, iar asa ajung sa-si cedeze datele personale unor entitati care par a fi ING Bank, dar de fapt sunt doar atacatori care le vor datele si banii.

ING Bank nu are ce sa faca in aceste situatii pentru ca totul tine de romanii care trebuie sa isi dea seama atunci cand sunt tinta unui atac de acest gen si sa nu faca tot ceea ce li se cere in mesajele malitioase primite. In cazul in care faceti aceste lucruri si va pierdeti datele, sau banii, e foarte posibil sa nu mai puteti recupera nimic, ING Bank spunand ca in anumite situatii e imposibil sa putem recupera banii care sunt furati de catre hackeri fara ca noi sa stim.

ING Bank vine cu toate aceste avertizari pentru ca cel mai probabil au existat destui romani care au fost afectati de problemele acestea, asa ca trebuie sa fim in continuare foarte vigilenti.