DACIA Duster 3: PROVOCAREA Uriasa pentru Noul Model de SUV

DACIA Duster 3 provocarea

DACIA Duster 3 este urmatorul model important de SUV pe care DACIA il pregateste pentru lansare in cursul urmatoarei perioade, iar schimbari extrem de mari vor fi oferite impreuna cu el. Una dintre aceste schimbari majore are legatura cu propulsia pentru DACIA Duster 3, iar asta deoarece deocamdata nu exista vreo dovada a faptului ca noul model de SUV va fi disponibil inclusiv intr-o versiune cu tractiune 4×4, ceva ce foarte multi clienti isi vor dori cu siguranta.

DACIA Duster 3 urmeaza sa fie produsa pe platforma CMF-B de catre compania romaneasca, iar in momentul de fata aceasta nu permite oferirea tractiunii intgrale, dar cei de la DACIA au promis ca vor rezolva problema. Nu se stie foarte clar acum care va fi solutia pentru ca DACIA Duster 3 sa fie oferita inclusiv cu o versiune care are tractiun 4×4, aceasta fiind o foarte mare provocare pentru compania romaneasca acum, dar una pe care ar trebui sa o depaseasca.

DACIA Duster 3: PROVOCAREA Uriasa pentru Noul Model de SUV

DACIA Duster 3 ar urma sa fie oferita inclusiv intr-o versiune electrica de catre cei de la DACIA, sau cel putin asta sustin surse apropiate companiei romanesti, insa si aici ar fi vorba despre probleme majore. Platforma CMF-B nu are vreun model care sa aiba tractiune integrala, montarea unui motor electric atat pe puntea din fata, cat si cea din spate, fiind extrem de dificila, astfel ca DACIA Duster 3 ar putea veni cu unele schimbari majore la inceput, dar si altele mai tarziu.

DACIA Duster 3 va fi o masina extrem de interesanta pentru cei care vor fi dornici sa o cumpere, acest lucru este cat se poate de clar, insa cat de mari vor fi in final schimbarile, nimeni nu stie. Este de asteptat ca versiunea electrica a DACIA Duster 3 sa fie lansata la multi ani dupa modelele initiale, dar nu e exclus ca inclusiv modelele cu tractiune 4×4 sa apara mult mai tarziu, iar asta pentru ca aceasta propulsie sa poata fi implementata corect.

DACIA Duster 3 va fi prezentata undeva prin 2023, sau 2024, de catre compania DACIA, insa nimeni nu stie sigur cand anume ar trebui sa aiba loc lansarea pentru aceste modele noi.