DEDEMAN: Anunt IMPORTANT, ce Transmite Milioanelor de Romani

DEDEMAN dedicat

DEDEMAN transmite un anunt foarte important pentru milioane de romani din toata tara, unul dintre cele mai mari lanturi de magazine de bricolaj fiind in aceasta perioada interesat sa aduca cat mai multi oameni in magazinul online. Avand in vedere ca ratele de incidenta mari din Romania vor impune cel mai probabil noi restrictii pentru romani, cei de la DEDEMAN vor sa le aduca in atentie oamenilor faptul ca isi pot comanda produsele dorite inclusiv online.

DEDEMAN vorbeste mai jos despre faptul ca romanii pot utiliza aplicatia pentru iPhone si Android creata de catre companie pentru a isi comanda oricand oricare dintre produsele care sunt oferite pentru cumparare. Puteti vedea mai jos si un scurt video care ne arata cum anume putem cumpara produsele pe care cei de la DEDEMAN ni le pun la dispozitie, si avem destule dintre care putem alege orice ne dorim sa cumparam chiar in acest moment.

DEDEMAN: Anunt IMPORTANT, ce Transmite Milioanelor de Romani

DEDEMAN distribuie aceasta aplicatie atat prin intermediul App Store, cat si prin intermediul Google Play Store, deci exista un numar mare de oameni care pot beneficia de posibilitatea de a o folosi. Intregul catalog de produse pe care DEDEMAN il are este disponibil in cadrul acestor aplicatii, astfel ca nu trebuie sa mai mergeti neaparat in magazine pentru a va face cumparaturile, mai ales daca ele vor fi inchise dupa-miaza din cauza ratelor de incidenta mari.

DEDEMAN a decis deasemenea sa integreze in cadrul aplicatiei sale inclusiv accesul la conturile de client pe care romanii le au facute in cadrul website-ului sau, deci puteti face foarte rapid o comanda pentru produsele dorite. Tot din aplicatie puteti vedea inclusiv comenzile pe care le-ati facut in trecut, astfel ca puteti comanda din nou un produs de care ati fost multumit, dar puteti gasi deasemenea si altele similare, sau accesorii utile pentru ele.

DEDEMAN are detalii mai multe despre aplicatia pentru telefoane chiar in cadrul website-ului sau, asa ca puteti intra acolo pentru a vedea mai multe informatii cu privire la ceea ce este oferit.