ING Bank: Schimbarile OFICIALE Anuntate Clientilor Romani

ING Bank graba

ING Bank a anuntat in mod oficial o serie de schimbari oficiale pentru clientii sai din toata Romania in momentul de fata, si vorbim despre surprize extrem de bune care ar trebui sa fie in atentia oamenilor in aceasta perioada din an. Cei de la ING Bank si-au actualizat recent aplicatia pentru telefoane mobile si tablete, noua versiune fiind oferita chiar acum pentru toti cei care sunt dornici sa profite de surprizele care sunt disponibile in momentul de fata.

ING Bank a actualizat doar aplicatia pentru telefoanele care au sistem de operare Android, nu si pentru cele care au sistem de operare iOS, in cazul celor din urma fiind lansata cu ceva timp in urma o alta actualizare de catre banca. In cazul actualizarii pentru telefoanele cu sistem de operare Android, de la finalul lunii trecute, cei de la ING Bank le transmit oamenilor ca modificarea nu este una majora, dar vine cu imbunatatiri pentru ei acum.

ING Bank: Schimbarile OFICIALE Anuntate Clientilor Romani

ING Bank le spune romanilor ca si-a actualizat aplicatia pentru telefoanele Android in ideea de a le oferi o experienta mult mai buna cand vine vorba despre logarea in contul de client pe care-l au in aplicatie, insa si pentur autorizarea platilor online. In cel din urma caz, ING Bank vine cu modificari despre care ar trebui sa stie oamenii pentru ca autorizarea platilor online este obligatorie pentru orice fel de achizitii care sunt facute prin internet, deci este obligatorie folosirea aplicatiei.

ING Bank lucreaza in mod constant la imbunatatirea aplicatiilor pentru iPhone si Android pe care le folosesc sute de mii de clienti din intreaga Romanie, iar in mod constant anunta si ce schimbari sunt facute pentru toata lumea. Chiar daca acum cei de la ING Bank nu au implementat modificari majore pentru aplicatia dedicata Android, ceea ce au facut ar putea fi o baza pentru alte schimbari mai importante care vor veni in lunile urmatoare.

ING Bank distribuie aplicatia pentru telefoanele iPhone si Android in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store chiar acum, deci ar fi bine sa nu le descarcati din vreo alta parte.