WhatsApp: Ce Schimbare ASCUNSA Exista pentru iPhone, Android

WhatsApp luminos

WhatsApp a lucrat pentru o perioada lunga de timp la o schimbare secreta pentru telefoanele iPhone si Android, iar acum avem ocazia de a vedea ceea ce urmeaza sa ea ne aduca atunci cand va fi lansata oficial. Mai jos puteti vedea noul design al bulelor pentru mesajele pe care aplicatia WhatsApp ni le va afisa in interfata sa obisnuita, iar in baza acestei demonstratii ne vom putea face o idee cu privire la ceea ce ne ofera aplicatia pentru folosire in viitor.

WhatsApp a inceput sa faca aceste schimbari pentru bulele mesajelor din aplicatie de ceva vreme, insa abia recent ele au inceput sa fie vizibile atat in cadrul aplicatiei in versiune beta pentru iPhone, cat si pentru Android. Cei de la WhatsApp par sa inceapa sa accelereze oarecum procesul de dezvoltare al acestei schimbari pe care o fac pentru telefoanele iPhone si Android din toata lumea, iar vestea este una foarte buna, mai ales ca vedem clar ce se schimba.

WhatsApp: Ce Schimbare ASCUNSA Exista pentru iPhone, Android

WhatsApp luminos bule

WhatsApp nu face aici o schimbare radicala pentru utilizatorii din intreaga lume, dar este totusi vorba despre o schimbare binevenita pentru ca in baza ei ne putem face o idee cu privire la ceea ce urmeaza sa ne fie oferit. Totul face parte din initiativa celor de la WhatsApp de a imbunatati felul in care functioneaza aplicatia pentru iPhone si Android, diverse alte schimbari fiind facute pe partea de performante, si nu numai, astfel ca totul e gandit pentru a fi benefic pentru noi.

WhatsApp incearca de ceva vreme sa reintre in gratiile utilizatorilor din toata lumea din care a cam iesit in urma scandalurilor in care a tot fost implicata, astfel ca aceste schimbari sunt unele de bun augur pentru noi toti. WhatsApp va mai face si alte modificari importante pentru clientii sai din toata lumea, insa ramane de vazut cat anume va mai dura pana cand ne vom putea bucura de ele, mai ales cele care permit folosirea conturilor pe mai multe dispozitive.

WhatsApp nu a spus deocamdata ceva in legatura cu aceste schimbari de design, si probabil ca nici nu o va face pana in momentul in care ele vor fi pregatite de lansare.