Facebook, Amazon, Instagram PICATE si Anunturile Oficiale

Facebook, Amazon, Instagram Probleme Mari Functionare

Facebook, Amazon, Instagram, si multe alte platforme online au probleme foarte mari de functionare in momentul de fata in toata lumea in momentul de fata, diverse servicii oferite de catre companii foarte populare devenind indisponibile de aproximativ 2 ore deja.

Facebook, WhatsApp, Messenger, Amazon Web Services, plus alte servicii online populare nu sunt disponibile pentru miliarde de utilizatori din intreaga lume in cadrul unor probleme de functionare pentru care inca nu exista o explicatie oficiala.

Facebook a spus pe Twitter faptul ca platforma sa online nu poate fi folosita de oricine de oriunde, desi aplicatia functioneaza destul de ok in Romania, asta in timp ce Instagram inca ramane indisponibil pentru foarte multa lume, iar situatia s-ar putea rezolva abia peste cateva ore bune.

Facebook este cel mai serios afectata de toate aceste probleme, insa nu este prima oara cand se intampla acest lucru, platformele avand si in trecut situatii de acest gen, chiar si cu multe ore de indisponibilitate la nivel global pana cand problemele au fost rezolvate in totalitate.