Huawei: Anuntul GROZAV pentru Milioane dintre Telefoane

Huawei android 12

Huawei inca ramane unul dintre marii producatori de telefoane mobile la nivel global, compania chinezeasca bucurandu-se de aprecierea unei game largi de oameni din intreaga lume, si continua cu lansarile de smartphone-uri. Pentru a isi crea un nivel de “independenta” tot mai “ridicat” in raport cu Google, cei de la Huawei pregatesc deja lansarea Harmony OS 3.0, sistemul de operare bazat pe versiunea Open Source a Android, dar modificat de catre chinezi.

Huawei a lansat prima versiune oficiala a Harmony OS in vara acestui an pentru clientii din toata lumea, iar acum deja lucreaza la versiunea 3.0 pentru clientii care sunt dornici sa beneficieze de noutatile care vor fi pregatite. Dupa cum stiti deja, Huawei nu a implementat in Harmony OS 3.0 Google Play Store, Google Mobile Services, etc, preferand sa se bazeze pe propriile sisteme care desigur ca nu sunt privite de catre toata lumea ca fiind atat de sigure.

Huawei: Anuntul GROZAV pentru Milioane dintre Telefoane

Huawei Android 12 Harmony OS 3.0

Huawei urmeaza sa prezinte versiunea 3.0 a Harmony OS in data de 24 octombrie in cadrul unui eveniment programat deja pentru a avea loc atunci, iar multe dintre noutatile sistemului de operare vor fi dezvaluite. Deocamdata nu se stie foarte clar ce anume ar urma sa aduca noua versiune a Harmony OS pentru telefoane, dar e de asteptat sa fie vorba despre o serie de imbunatatiri majore la care Huawei lucreaza de ceva vreme pentru clientii sai.

Huawei stie foarte bine ca exista interes, in principal in China, pentru Harmony OS, si cel mai probabil va dori sa ofere toate noutatile importante pe care Android 12 le aduce pentru utilizatorii din toata lumea. Avand in vedere ca mai toti producatorii de telefoane Android vor lansa versiuni noi cu schimbarile din Android 12, era de asteptat ca si Huawei sa ofere intr-o noua versiune a Harmony OS toate aceste noutati importante pentru clienti.

Huawei va dezvalui toate schimbarile majore pentru clientii sai in cadrul conferintei din data de 24 octombrie, impreuna cu data la care va oferi actualizarea pentru diverse modele de telefoane.