WhatsApp: Decizia OFICIALA, ce Primesc MILIOANE de Telefoane

WhatsApp invitatie

WhatsApp a inceput sa puna in aplicare o foarte importanta decizie oficiala pentru milioane de telefoane din intreaga lume, iar foarte multi dintre utilizatori se pot bucura deja de ea, sau se vor putea bucura in perioada urmatoare. Mai exact, cei de la WhatsApp au inceput sa testeze in mod public o noua functie foarte importanta care ne va permite sa folosim un cont al platformei de mesagerie pe mai multe dispozitive, nu doar pe telefonul de pe care a fost creat.

WhatsApp ne ofera posibilitatea de a testa acest sistem nou in versiune beta inainte ca el sa fie lansat in mod oficial, iar multumita acestei perioade de testare, oricine se poate loga in mai multe dispozitive cu acelasi cont. Cand mergeti in sectiunea de setari pentru a vedea dispozitivele asociatei cu contul nostru WhatsApp, e posibil sa va apara o optiune care sa va permita sa activati noul sistem de logare in dispozitive multiple, chiar daca in versiune beta.

WhatsApp: Decizia OFICIALA, ce Primesc MILIOANE de Telefoane

WhatsApp invitatie beta

WhatsApp va afisa un mesaj precum cel de mai sus, iar prin el puteti ajunge intr-o alta sectiune in care aveti mai multe informatii cu privire la felul in care se desfasoara aceasta procedura de testare. Dupa ce activati sistemul, veti putea loga contul vostru WhatsApp si in alt PC, tableta, telefon, scandand un cod QR in aplicatie, sau in interfata WhatsApp Web, iar apoi veti putea vorbi de pe acelea prin platforma fara ca telefonul principal sa fie conectat la internet.

WhatsApp invitatiea asociere

WhatsApp implementeaza aici o schimbare colosala pentru telefoanele noastre, iar asta pentru ca posibilitatea de a folosi contul in alte dispozitive chiar si fara o conexiune de internet este ceva ce multi doreau. Acum WhatsApp ne ofera si aceasta optiune intr-un final, iar asta in conditiile in care foarte multa lume cerea mai multa libertate pentru platforma de mesagerie, iar intr-un final ea vine, chiar daca deocamdata doar in versiune beta.

WhatsApp nu a oferit deocamdata prea multe detalii cu privire la ceea ce se intampla in aceasta faza beta de testare, sau cat va dura ea, dar din moment ce ea se desfasoara in mod public, e clar ca lansarea e aproape.