Auchan: IMPORTANT Anunt Oficial pentru Milioane de Romani

Auchan aniversare

Auchan transmite astazi un foarte important anunt oficial pentru milioane de romani din toata tara, unul despre care ar trebui toti oamenii din tara pentru ca vorbim despre vesti excelente acum. Mai exact, cei de la Auchan au decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de peste 1000 de oferte extraordinare care vor marca 15 ani de activitate ai lantului de hypermarket-uri in tara noastra, ceva care merita sarbatorit.

Auchan merge pe carea pe care a luat-o LIDL Romania in aceasta toamna, acel lant de supermarket-uri avand oferte aniversare pentru 10 ani de existenta in Romania, asa ca era de asteptat sa vede unul si de la lantul francez. Auchan are o pagina speciala in website-ul sau in cadrul careia prezinta reducerile foarte bune care vor fi disponibile incepand cu data de 6 octombrie in Romania, iar dupa cum puteti vedea, exista multe oferte excelente.

Auchan: IMPORTANT Anunt Oficial pentru Milioane de Romani

Auchan incearca sa le prezinte in avans clientilor reducerile de care vor putea profita incepand cu data de 6 octombrie astfel incat toata lumea sa caute in magazinele sale exact ceea ce isi doreste. Puteti sa vedeti deja ca majoritatea produselor pe care cei de la Auchan le au disponibile pentru clienti sunt cele alimentare, insa separat de ele in magazine s-ar putea sa gasiti inclusiv alte tipuri de produse care au reduceri neasteptat de bune incepand cu 6 octombrie.

Auchan da de inteles ca vrea sa concureze serios cu celelalte lanturi de supermarket-uri si hypermarket-uri din tara care au reduceri in aceasta perioada, iar asta e o veste extraordinara pentru noi. Reducerile pe care Auchan le are disponibile sunt valabile pentru o perioada limitata de timp, astfel ca daca nu profitati de ele acum cat sunt oferite, e posibil ca ele sa dispara fara sa puteti sa cumparati orice va intereseaza la pret redusdin locatiile din tara.

Auchan va oferi detalii mai multe despre promotiile sale in cursul zilelor urmataore, si va fi extrem de interesant de vazut cat de mari vor fi surprizele pe care le-a pregatit pentru noi.