Kaufland: Anunt Extraordinar, ce da GRATUIT de Azi Oamenilor

Kaufland note

Kaufland a publicat un anunt oficial extraordinar pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca ii anunta ce le ofera in mod grautit de astazi in oricare dintre magazinele sale din toata tara. Kaufland a decis ca e momentul sa ii mai rasplateasca pe romani pentru cumparaturile pe care le fac in oricare dintre magazinele sale din tara, astfel ca oricine poate sa profite de aceasta promotie speciala chiar acum fara vreo bataie de cap.

Kaufland incearca sa le ofere romanilor din toata tara doar cele mai bune motive pentru a ajunge in magazinele sale, astfel ca la fiecare cumparaturi de minim 100 de LEI are un cadou gratuit pentru clientii sai. Kaufland s-a gandit sa le ofere romanilor “promotii de nota 10”, adica un produs gratuit, dintre cele semnalizate la raft cu nota 10, pentru fiecare 100 de LEI cheltuiti atunci cand merg la cumparaturi in oricare dintre magazinele sale din tara.

Kaufland: Anunt Extraordinar, ce da GRATUIT de Azi Oamenilor

Kaufland are la rafturile sale o varietate de produse marcate cu nota 10, iar clientii care cumpara de minim 100 de LEI vor primi unul gratuit, dar daca faceti cumparaturi de valoare mai mare, primiti mai multe gratuite. La cumparaturi de 200 de LEi primiti 2 produse gratuite, la 300 de LEi 3 produse gratuite, si tot asa pana la maxim 5 produse gratuite chiar daca valoarea cumparaturilor voastre depaseste 500 de LEI in oricare dintre magazinele din toata tara.

Kaufland a gandit aici o promotie extrem de interesanta care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata tara in momentul de fata, iar aceasta este o veste excelenta despre care oricine ar trebui sa stie. Practic, oricare dintre romanii care merg in magazinele Kaufland au sansa de a pleca de acolo cu cate pana la 5 produse gratuite, in functie de cumparaturile pe care le fac, si nu ar trebui sa ratati sansa de a primi orice fel de produse in mod gratuit in aceasta perioada.

Kaufland are toate detaliile aceste campanii promotionale disponibile direct in cadrul website-ului sau, asa ca puteti citi acolo tot ce trebuie sa stiti despre gratuitatile care au fost pregatite de catre companie.