LUNA: Dezvaluirea INCREDIBILA, ce Efect are pentru Omenire

LUNA evadare

LUNA, satelitul natural al Pamantului, este in centrul unei descoperiri incredibile pe care oamenii de stiinta au facut-o si au transmis-o pentru omenire, iar asta deoarece ea are un impact mare pentru noi toti. Mai exact, oamenii de stiinta au descoperit de ceva vreme faptul ca luna se indeparteaza in fiecare zi cate putin in raport cu Pamantul, distanta crescand in mod constant intre cele doua corpuri cosmice, iar procesul este unul complet ireversibil.

LUNA se indeparteaza in raport cu Pamantul cu cate cativa centimetri in fiecare zi, distanta fiind imperceptibila, insa e ceva ce nu mai poate fi oprit, din pacate, astfel ca intre planeta si satelit va creste in mod constant distanta. Procesul este unul foarte lung, de durata a milioane de ani in care luna se va indeparta tot mai mult in raport cu Pamantul, iar efectele vor fi resimtite in timp, dar va fi nevoie de milioane de ani pentru ca ele sa fie sesizabile.

LUNA: Dezvaluirea INCREDIBILA, ce Efect are pentru Omenire

LUNA are un impact mare asupra modului in care se desfasoara viata pe Pamant, acest lucru este cat se poate de clar, iar distantarea sa va reduce acest impact, insa in decursul a milioane de ani. Acum 4.5 miliarde de ani, cand s-a format, luna era de 10 ori mai aproape de Pamant, insa lucrurile s-au schimbat, si se vor schimba, iar impactul pe care orbitarea sa in jurul planetei il are s-a redus considerabil in aceasta perioada, si se va reduce in continuare.

“Luna trage spre oceanele noastre, dar oceanele respective se retrag, făcând luna să accelereze pe orbita sa. Și dacă accelerați în timp ce orbitați pe Pământ, scăpați de Pământ cu mai mult succes, așa că orbitați de la o distanță mai mare. Luna observase pământul de aproape mai mult decât oricine. Trebuie să fi fost martorul tuturor fenomenelor care au loc – și a tuturor actelor efectuate – pe acest pământ.”

LUNA are explicat mai sus o parte din procesul prin care trece in fiecare moment in care se afla in orbita in jurul Pamantului, astfel ca va puteti face o idee cu privire la ceea ce se intampla in fiecare zi. Acest proces se va diminua pe masura ce milioanele de ani vor trece pana cand luna va “scapa” din orbita Pamantului, dar probabil ca omenirea va fi disparuta pana atunci, sau poate ca va gasi o cale prin care sa opreasca acest proces natural.

LUNA este un obiect masiv din univers, iar omenirea nu are in momentul de fata vreo idee despre cum ar putea sa schimbe acest proces, insa probabil ca nimeni nu se gandeste la asa ceva deocamdata.