BANCA Transilvania: Mesaje OFICIALE Importante catre Clienti

BANCA Transilvania nevoie

BANCA Transilvania a emis doua mesaje oficiale foarte importante pentru clientii din toata Romania, iar daca va numarati printre ei, ar fi bine sa stiti ceea ce transmite institutia financiara chiar acum. In primul rand cei de la BANCA Transilvania le spun clientilor ca aplicatia BT Pay este solutia perfecta pentru a se bucura de functionalitate extinsa cand vine vorba despre confirmarea platilor online care sunt facute in mod constant de catre clienti.

BANCA Transilvania vine cu aceasta recomandare pentru ca incepand cu anul 2021 toti romanii care au conturi bancare si vor sa faca plati online sunt obligati sa isi confirme achizitiile online prin platforme de internet banking. Utilizarea BT Pay este cea mai simpla solutie pe care BANCA Transilvania o pune la dispozitia clientilor din Romania pentru a isi administra mai usor conturile bancare, iar in cazul platilor online nu exista nimic mai simplu pentru toata lumea.

BANCA Transilvania: Mesaje OFICIALE Importante catre Clienti

BANCA Transilvania are deasemenea un alt mesaj de interes pentru romanii din toata tara in legatura cu aplicatia BT Pay, iar asta pentru ca prin intermediul sau pot sa isi controleze aproape total conturile bancare. BANCA Transilvania vrea sa ii ajute pe romani sa inteleaga faptul ca doar prin aplicatia BT Pay pot avea un control avansat asupra conturilor bancare pe care le detin la banca, o multitudine de functii importante fiind oferite pe telefoane.

BANCA Transilvania ofera aplicatia BT Pay pe iPhone si Android in momentul de fata, iar de la verificarea banilor din conturi si pana la castigarea de premii pentru sesiuni de fitness, putem face orice in cadrul ei. Cei de la BANCA Transilvania stiu foarte bine cat de importanta este aplicatia BT Pay pentru multi dintre clientii din Romania si cat de mult se bazeaza unii dintre ei pe ceea ce ofera aceasta, astfel ca recomanda folosirea pentru toata lumea, mai ales ca implementeaza constant functii noi in cadrul sua.

BANCA Transilvania distribuie aplicatia BT Pay prin intermediul App Store si Google Play Store in mod gratuit pentru oricare dintre clientii din toata Romania, si merita sa o incercati, macar.