DIGI Romania: Anuntul de ULTIMA ORA, Masura pentru Clienti

DIGI Romania loialitate

DIGI Romania a anuntat in mod oficial o masura de ultima ora pe care a luat-o pentru clientii sai din toata Romania, iar dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre o decizie importanta care ii vizeaza pe oameni. Cei de la DIGI Romania spun ca incepand de saptamana viitoare clientii din toata tara se vor putea bucura de o serie de reduceri speciale pentru serviciile pe care operatorul de telecomunicatii le ofera, iar daca te numeri printre ei, trebuie sa profiti de tot.

DIGI Romania vorbeste mai jos despre organizarea unui eveniment care se va numi DIGI Days, acesta avand rolul de a le permite abonatilor sa se bucure de reduceri la o varietate de servicii din toata tara. DIGI Romania spune ca actualii clienti se pot bucura de 6 luni de reducere de 50% pentru preturile abonamentelor pentru cam toate serviciile pe care grupul de telecomunicatii le ofera in momentul de fata pentru oricare dintre clientii sai.

DIGI Romania: Anuntul de ULTIMA ORA, Masura pentru Clienti

DIGI Romania spune ca oricare dintre clientii care sunt dornici sa contarcteze servicii de televiziune, internet fix, telefonie mobila, etc, vor beneficia de reducere de 50% timp de 6 luni. Desigur ca trebuie sa incheiati contracte care au o perioada de desfasurare de 24 de luni pentru a beneficia de reducerea de 50% pentru aceasta perioada de 6 luni de zile, DIGI Romania incercand sa le arate clientilor din ROmania cat de mult apreciaza loialitatea lor.

DIGI Romania nu e la prima promotie de acest gen pe care o are exclusiv pentru clientii din toata tara, astfel ca niciun alt roman care nu e client al grupului nu va putea profita de aceasta oferta speciala. Desigur ca exista alte reduceri grozave de care romanii pot profita pentru a beneficia de promotii pentru alte servicii oferite de catre DIGI Romania, dar acestea sunt separate de aceasta campanie care va fi initiata chiar saptamana viitoare.

DIGI Romania a anuntat in mod oficial faptul ca de luni va fi valabila noua oferta speciala pentru serviciile pe care le ofera in toata tara, astfel ca aveti timp sa va decideti ce anume doriti sa contractati.