DACIA Duster 2021: Decizia PROASTA Anuntata in Mod Oficial

DACIA Duster 2021 protectie

DACIA Duster 2021 este cel mai recent model de SUV pe care DACIA l-a lansat pentru clientii din toata Romania, noua masina putand fi cumparata chiar acum de catre clientii din toata tara, dar si din alte tari europene. DACIA Duster 2021 este practic generatia a doua cu un facelift si unele schimbari pe partea de componente interne, insa per total nu vorbim despre schimbari radicale facute pentru noile masini care pot fi cumparate chiar acum de noi.

DACIA Duster 2021 este disponibila cu motorizarile obisnuite pe care DACIA le-a inclus pentru clientii sai din toata tara, insa planurile grupului sunt de a “electrifica” un numar cat mai mare de modele inainte de 2035. Asta inseamna c DACIA Duster 3 va fi oferita intr-o versiune hibrida, acest lucru fiind confirmat deja de catre unul dintre vicepresedintii DACIA, insa pana atunci nu va exista vreun SUV de acest gen, deci DACIA Duster 2021 nu va avea o versiune hibrida.

DACIA Duster 2021: Decizia PROASTA Anuntata in Mod Oficial

DACIA Duster 2021 nu va avea o versiune hibrida pentru ca platforma pe care a fost fabricata masina nu permite implementarea unei schimbari atat de importante, ceea ce nu e tocmai o surpriza foarte mare. Stim de ceva vreme ca DACIA si Renault se bazeaza pe platforma CMF-B pentur versiunile hibride ale masinilor, iar DACIA Duster 2021 este facuta pe o platforma veche, deci abia cu lansarea Duster 3 lucrurile se vor schimba in ceea ce priveste aceste motorizari.

DACIA Duster 2021 a fost deja anuntata intr-o noua versiune speciala pe care cei de la DACIA au pregatit-o pentru clientii care vor toate noutatile posibile care sunt oferite pentru masina, dar motorizarea hibrida nu e ceva ce ar trebui sa asteptam. DACIA Duster 2021 va ramane pana la finalul existentei sale disponibila cu motorizari pe baza de combustibil, fie ca motoarele diesel vor mai fi mentinute pana prin 2024, sau vor fi eliminate mai rapid.

DACIA Duster 2021 este disponibila pentru achizitie chiar de acum pentru toti clientii care sunt interesati sa o cumpere, insa din pacate livrarile se fac abia in prima parte a anului 2022.