LIDL Romania: AVERTISMENT pentru Milioane de Romani din Tara

LIDL Romania victima

LIDL Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din tara noastra, iar milioane de romani isi fac in mod regulat cumparaturile din toate locatiile, ceea ce a motivat compania sa ne ofere multe gratuitati. Din pacate, generozitatea pe care LIDL Romania a aratat-o fata de romani este exploatata acum de catre diverse persoane rau intentionate care incearca sa ii pacaleasca pe romani pentru a le fura datele, iar daca pot, inclusiv banii.

LIDL Romania are imaginea folosita in diverse campanii de tip phishing care sunt in plina desfasurare in momentul de fata in toata tara, iar asta in conditiile in care lantul de supermarket-uri se chinuie sa le ofere clientilor surprize grozave. Mai jos puteti vedea o pagina falsa de pe reteaua de socializare Facebook care isi asuma in mod fals identitatea celor de la LIDL Romania si care incearca sa ii pacaleasca pe romanii din tara sa isi cedeze datele.

LIDL Romania: AVERTISMENT pentru Milioane de Romani din Tara

LIDL Romania victima atac

LIDL Romania a mai emis avertismente pentru romanii din tara cu privire la problemele de acest gen cu care se confrunta in momentul de fata si care pot deveni extrem de serioase, din pacate pentru noi. In cele mai multe situatii, eci care creeaza campanii de tip phishing de acest gen ajung sa le ceara romanilor datele personale abia dupa ce reusesc sa ii convinga ca au castigat vreun presupus premiu, iar atunci oamenii sunt dispusi sa le divulge orice.

LIDL Romania le-a spus romanilor in repetate randuri faptul ca nu ar trebui sa isi divulge datele personale catre entitati de acest gen pentru ca ele ar putea fi folosite intr-un moment dat pentru a li se fura si banii, dar nu toata lumea isi da seama de asta. In aceasta idee, LIDL Romania nu prea are ce sa faca mai mult decat sa le spuna oamenilor sa fie atenti, deci daca nu reusiti sa va dati seama ca exista aceste probleme inainte ca ele sa devina serioase, atunci riscati sa deveniti o victima.

LIDL Romania are toate promotiile sale listate chiar in cadrul website-ului sau pentru oricare dintre clientii intresati, asa ca il puteti accesa pentru a afla daca exista vreun concurs in desfasurare, sau nu, si ce ofera.