Netflix: IMPORTANTA Decizie cu Impact pe Milioane de Oameni

Netflix experienta

Netflix a luat o noua decizie foarte importanta care are impact pentru milioane de oameni din Europa, iar asta vine ca o surpriza foarte interesanta pentru cei care folosesc platforma de streaming video la cerere. La doar cateva saptamani dupa ce Netflix a decis sa lanseze o sectiune speciala in aplicatia sa pentru Android in care sa le ofere abonatilor din Polonia acces la jocuri speciale gandite pentru ei, iata ca acum aceasta functionalitate este oferita inclusiv in Spania si Italia.

Netflix nu se rezuma totusi doar la atat, iar asta pentru ca trei noi jocuri sunt disponibile de acum pentru utilizatorii din aceste tari, ele putand fi accesate printr-o sectiune speciala care este disponibila in cadrul aplicatiei. Aceste jocuri au fost oferite de catre Netflix ca parte a planului companiei de a include si jocuri pe langa filme si seriale in cadrul platformei de streaming, iar cei care aua cces la sectiunea de jocuri se vor putea bucura inclusiv de aceste noi titluri.

Netflix: IMPORTANTA Decizie cu Impact pe Milioane de Oameni

Netflix experienta jocuri

Netflix a decis sa lanseze pentru abonatii sai din Spania, Polonia si Italia trei jocuri care au denumirile Shooting Hoops, Teeter Up, si Card Blast, ele neavand vreo legatura cu vreun film, sau serial, din platforma. Netflix afiseaza aceste jocuri in sectiunea speciala din aplicatia sa pentru titluri de acest gen, iar de acolo utilizatorii sunt directionati sa instaleze titlurile prin intermediul Google Play Store in telefoane, la fel ca oricare alta aplicatie pentru dispozitive.

Netflix le permite mai apoi abonatilor sa se logheze in aceste jocuri cu conturile din platforma de streaming, iar asa ei au acces la continutul din jocuri fara reclame, sau in-app purchase-uri. Experienta pe care Netflix o ofera pentru abonatii sai este gandita pentru a fi superioara celei pe care jocurile cu reclame o ofera, iar deocamdata totul este disponibil gratuit pentru noi, chiar daca nu va fi mereu asa, pentru ca la un moment dat compania va cere bani pe aceste beneficii.

Netflix va lansa sectiunea sa de jocuri in intreaga lume in viitor, insa deocamdata se limiteaza la teste facute in aceste trei tari din Europa, zeci de milioane de abonati putand incerca totul.