Orange: Mesajul catre MILIOANE de Romani, ce ne da Gratuit

Orange microbisti

Orange transmite un nou mesaj catre milioane de clienti romani din toata tara, iar asta pentru ca a decis ce ne ofera gratuit, iar vestile sunt extrem de bune pentru ca ne vom putea bucura de ceva special. Stiti probabil ca maine reprezentantiva nationala de fotbal a tarii noastre urmeaza sa dispute o noua partida in etapa calificarilor, iar cei de la Orange le vor permite catorva milioane de clienti sa o urmareasca gratuit prin aceasta pagina maine seara.

Orange le va permite clientilor din toata tara sa vada meciul de fotbal daca au un abonament activ la companie, platforma Orange TV Go oferindu-le posibilitatea de a vedea partida in integralitate prin postul de televiziune care o transmite. Cei de la Orange au procedat la fel si cu celelalte meciuri care au fost disputate in ultima vreme de catre nationala de fotbal a tarii noastre, iar asta pentru a le oferi cat mai multor romani posibilitatea de a vedea totul.

Orange: Mesajul catre MILIOANE de Romani, ce ne da Gratuit

Orange cere in mod normal bani pentru ca oamenii sa poata avea acces la acest tip de continut, insa cu ocazia meciurilor de fotbal a decis sa permita transmiterea gratuita a acestora, daca sunt ale nationalei. Tot ce trebuie sa faceti pentru a vedea meciul de fotbal pe care Orange il transmite este sa va logati in Orange TV Go, fie prin aplicatia dedicata pentru telefoane, fie prin intermediul website-ului pe care grupul de telecomunicatii il are activ acum.

Orange restrictioneaza accesul doar la romanii care se afla pe teritoriul tarii noastre, astfel ca niciunul dintre cei care nu se afla in tara, sau nu au un VPN pentru Romania, nu va putea vedea meciul prin platforma. Cei de la Orange stiu foarte bine cat de mare este interesul pentru meciurile de fotbal ale Romaniei, astfel ca de aceea decide sa faca aceste transmisiuni pentru oricare dintre oamenii care sunt dornici sa urmareasca partidele de fotbal.

Orange are mai multe detalii despre accesul gratuit disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca e bine sa intrati acolo pentru a afla toate detaliile importante despre care ar trebui sa stiti.