DIGI Mobil: Masura IMPORTANTA cu Milioane de Clienti Vizati

DIGI Mobil viziune

DIGI Mobil, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din tara noastra, a decis sa puna in aplicare o masura foarte importanta care vizeaza milioane de clienti din toate zonele Romaniei. Mai exact, cei de la DIGI Mobil inca mai investesc in retelele de telecomunicatii mobile pe care le au active in diverse zone din tara, iar asta in conditiile in care compania se lauda deja cu acoperire mult mai buna decat isi imagineaza multa lume.

DIGI Mobil are o acoperire mai buna decat Vodafone si Telekom pe partea de telefonie mobila, ea fiind inferioara fata de cea a Orange, insa continua sa o imbunatateasca pentru a egala grupul francez. In aceasta idee, cei de la DIGI Mobil isi actualizeaza in mod constant informatiile cu privire la acoperirea pe care o au in tara, dand de inteles ca fac imbunatatiri fara oprire, chiar daca nu prezinta si diferentele in ceea ce priveste modificarile din zonele cu acoperire.

DIGI Mobil: Masura IMPORTANTA cu Milioane de Clienti Vizati

DIGI Mobil actualizeaza hartile cu acoperirea 2G, 3G, 4G in fiecare luna, aratand ca inca lucreaza la extinderea si imbunatatirea reteelor in tara noastra, proces care desigur ca este si foarte costisitor. In ciuda acestui lucru, aceste investitii au ajutat DIGI Mobil sa depaseasca Vodafone si Telekom in acoperirea 3G si 4G, conform celor de la Orange, iar investitiile constante ar putea aduce si experiente mai bune pentru clientii din toata tara care au nevoie de serviciile sale.

DIGI Mobil nu a mai invstit de peste 1 an si jumatate in reteaua 5G pe care a lansat-o in 2019, iar asta pentru ca inca nu s-a facut licitatia pentru frecventele 5G, dar si pentru ca echipamentele Huawei sunt cam interzise in Romania. In aceasta idee, cei de la DIGI Mobil asteapta sa se clarifice situatia frecventelor 5G, ceva ce pare improbabil in 2021, mai ales ca se va schimba Guvernul Romaniei, asa ca totul se muta in 2022, asa cum s-a mutat din 2020 in 2021, fara succes.

DIGI Mobil continua intre timp sa atraga noi clienti in cadrul retelei sale de telecomunicatii mobile, fiind lider pe segmentul de portari de cativa ani bun, fara sa existe vreun indiciu ca ar intentiona sa se opreasca.