Raiffeisen Bank: Ce Primesc GRATIS Clientii si o Schimbare Noua

Raiffeisen Bank mutual

Raiffeisen Bank are doua anunturi importante pentru clientii din toata tara, lar ele au menirea de a le aduce in atentie clientilor si schimbari despre care ar trebui sa stie chiar acum. In primul rand vorbim despre decizia celor de la Raiffeisen Bank de a le oferi gratuit clientilor din toata Romania ceva de care oricare dintre ei s-ar putea bucura, adica bani daca isi aduc unul, sau mai multi, prieteni la banca pentru a-si dschide conturi curente.

Raiffeisen Bank are aceasta promotie speciala disponibila de foarte multa vreme pentru clientii din toata Romania, fiecare dintre cei care isi convinge un prieten sa devina client al bancii putand primi 50 de LEI. Raiffeisen Bank le ofera romanilor posibilitatea de a aduce pana la 10 clienti noi si ofera maxim 500 de LEI pentru acestia, dar numai daca ei parcurg tot procesul de deschidere al unui cont si incep efectiv sa-l foloseasca pentru tranzactii.

Raiffeisen Bank: Ce Primesc GRATIS Clientii, Schimbare Noua

Raiffeisen Bank face deasemenea si schimbari pentru aplicatia RaiPay care permite efectuarea de plati cu telefoanele Android oriunde au clientii sa le faca in viata de zi, cu zi. Aplicatia RaiPay este singura solutie pentru clientii Raiffeisen Bank care au telefoane Android sa faca plati cu telefoanele, iar asta pentru ca deocamdata nu exista implementare pentru Google Pay care sa faciliteze acest lucru, dar probabil ca si aceasta schimbare va veni candva.

Raiffeisen Bank a actualizat aplicatia RaiPay cu schimbari menite sa rezolve problemele de functionare care au fost raportate de catre utilizatori pana in momentul de fata, deci experienta de folosire ar trebui sa fie mai buna. Nu se specifica in lista de schimbari a Raiffeisen Bank pentru aplicatia RaiPay ce anume a fost modificat, dar cel mai probabil este vorba despre probleme raportate de catre clientii care o folosesc, sau de cele descoperite de catre cei care dezvolta aplicatia.

Raiffeisen Bank are inforamtii despre campania promotionala cu bani pentru clienti chiar pe website-ul sau, iar cele despre RaiPay sunt disponibile in cadrul Google Play Store pentru cei interesati.