Gaura Neagra: Dezvaluirea INCREDIBILA, ce NU Stia Omenirea

Gaura Neagra sunete

Gaura neagra, obiectul atat de misterios si de periculos din intregul univers, este iar in centrul atentiei dupa ce o dezvaluire incredibila ne arata ceva ce nu am stiut pana in momentul de fata, sau mai bine spus, nu am auzit. Un matematician belgian a reusit sa reproduca sub forma de sunete audio ceea ce s-ar auzi in univers ca sunet emis de catre o gaura neagra, iar aceasta este prima oara cand o asemenea realizare a fost dezvaluita pentru omenire.

Gaura neagra ale carui sunte ar fi reproduse de catre acest matematician belgian este cea supermasiva din centrul galaxiei Calea Lactee, datele pentru proiect venind de la sondele spatiale Voyager 1 si 2. Sunetele reprezeinta transpunerea undelor gravitationale extreme de langa acea gaura neagra intr-un format audio care sa ne prezinte intr-o anumita masura felul in care s-ar auzi un asemenea tip de obiect daca l-am putea asculta in univers.

Gaura Neagra: Dezvaluirea INCREDIBILA, ce NU Stia Omenirea

Gaura neagra nu emite in mod normal sunete, sau cel putin oamenii de stiinta n-au vazut undeva in univers asa ceva, dar undele electromagnetice, si nu numai, emise de catre ea pot fi transformate in sunete. Puteti auzi mai jos “cum suna” o gaura negra, insa realitatea este ca daca ele emit intr-adevar si sunete, probabil ca ar putea fi chiar diferite fata de ceea ce ne imaginam noi, sau ceea ce incearca sa ne prezinte matematicianul belgian mai jos.

Gaura neagra este un obiect despre care oamenii de stiinta vor sa afle cat mai multe, insa pentru care nu au chiar atat de multe informatii disponibile pentru ca nimeni nu a ajuns aproape de un asemenea tip de obiect inca. Gaura neagra din galaxia Calea Lactee este cea mai mare care este aproape de noi, dar nu este cea mai apropiata fata de Pamant, insa chiar si acelea se afla la distante colosale fata de planeta noastra, deci sunt imposibil de vizitat.

Gaura neagra din Calea Lactee a fost de-a lungul timpului sursa de foarte multe dezvaluiri, insa aceasta privind felul in care “ar suna” ea este una dintre cele mai interesante descoperiri de pana acum.