iPhone 14 Arata Incredibil de Bine cu Acest Design (VIDEO)

iPhone 14 este urmatoarea generatie de telefoane pe care compania Apple le va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar asteptarile sunt extrem de mari din partea clientilor, ceea ce pana la urma este si normal pentru un upgrade nou dedicat seriei de telefoane ale Apple.

iPhone 14 apare intr-un concept foarte interesant in clipul video de mai sus, iar desigur ca vorbim doar despre imaginatia unui grafician, insa chiar si asa, viitorul model de telefon ar arata extraordinar cu un asemenea tip de design oferit pentru clienti.

iPhone 14 fara decupaj ar fi cea mai radicala schimbare a Apple

iPhone 14 nu va veni fara un decupaj si cu o camera frontala intgrata in ecran, iar asta pentru ca este cat se poate de clar faptul ca Apple nu vrea renunte la Face ID, insa daca s-ar gandi sa revina la Touch ID, multi ar aprecia o posibila schimbare de acest gen.

iPhone 14 va avea un panou frontal care va arata, cel mai probabil, exact precum cel al iPhone 13, iar asta pentru ca decupajul a fost redus intr-un final de catre Apple, dar disparitia sa e improbabila pana cand Touch ID va putea fi integrat sub ecranele telefoanelor.

iPhone 14 este inca foarte departe de lansare, aceasta fiind asteptata abia undeva prin toamna anului 2022, asa ca pana atunci vom afla inca foarte multe alte noutati legate de viitoarea serie de telefoane, si nu putem spera decat ca ele vor fi bune.