WhatsApp: Noua Modificare ASCUNSA pentru iPhone si Android

WhatsApp terminat

WhatsApp are o noua schimbarea ascunsa care este dezvaluita pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta pentru ca pe telefoanele iPhone si Android este implementat o surpriza interesanta. Mai exact, cei de la WhatsApp urmeaza sa introduca noi butoane pentru editarea pozelor prin intermediul aplicatiei de mesagerie, astfel ca vom avea posibilitatea de a controla mai usor ceea ce se intampla in cadrul sau chiar incepand din acest moment.

WhatsApp va avea incepand cu o versiune viitoare noi butoane care ne vor permite sa terminam editarea unei poze, sau anularea editarilor care au fost facute deja de catre noi in telefoane. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta schimbare la care cei de la WhatsApp lucreaza pe ascuns in momentul de fata, ea fiind una despre care utilizatorii ar trebui sa stie pentru ca o vor folosi destul de curand in telefoanele lor, daca ea va fi lansta rapid.

WhatsApp: Noua Modificare ASCUNSA pentru iPhone si Android

WhatsApp terminat editare

WhatsApp ofera o varietate de optiuni pentru modificarea pozelor pe care le folosesc utilizatorii din intreaga lume, astfel ca ramane sa vedem in ce masura schimbarile vor fi grabite, sau nu. E totusi foarte interesant ca WhatsApp vrea sa implementeze modificari de acest gen care au menirea de a simplifica modul in care editam pozele pe care le folosim in telefoanele noastre, iar asta pentru ca foarte multa lume trimite poze si clipuri video prin platforma.

WhatsApp stie foarte bine cat de important este pentru toti oamenii sa poata edita pozele si clipurile video inainte de a le trimite catre oricine, asa ca toate aceste modificari sunt facute spre binele nostru. Desigur ca ele sunt testate pe ascuns pentru perioade lungi de timp inainte de a fi oferite in mod oficial pentru oricine este dornic sa beneficieze de ele, iar lansarea se face doar daca perioada de testare decurge fara probleme in decursul catorva luni.

WhatsApp mai pregateste si alte schimbari mult mai importante pentru oamenii din intreaga lume, asa ca trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa fie dezvaluit in mod oficial pentru noi.