DIGI Romania Anunta o Noua Crestere Exceptionala in T3 2021

DIGI Romania Anunta Noua Crestere Exceptionala T3 2021

DIGI Romania este cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii, iar conform datelor oficiale furnizate de catre companie in cursul zilelor trecute, ea a inregistrat in T3 2021 o noua crestere a veniturilor si a numarului de clienti. Cei de la DIGI Romania au anuntat ca veniturile au crescut cu 12% in T3 2021 pana la 368 de milioane de euro, in timp ce numarul unitatilor generatoare de venituri a ajuns la 19 milioane, o valoare cu adevarat impresionanta.

DIGI Romania calculeaza aici veniturile si unitatile generatoare de venituri pentru toate pietele in care activeaza, deci nu vorbim despre informatii care vizeaza exclusiv piata din Romania in momentul de fata. DIGI Romania spune ca a inregistrat o crestere exceptionala a veniturilor sale in T3 2021, ea fiind bazata pe o crestere insemnata a celor care platesc pentru serviciile sale de internet, televiziune, telefonie fixa, insa si telefonie mobila, ceva ce surprinde din multe puncte de vedere.

DIGI Romania Anunta o Noua Crestere Exceptionala in T3 2021

DIGI Romania spune ca numarul de clienti ai serviciilor de televiziune a crescut cu 9% in T3 2021 fata de T2 2021, in timp ce in cazul celor de internet fix se inregistreaza o crestere mare, de 3.7 milioane. In cazul DIGI Mobil vorbim despre o crestere de 12% a numarului de clienti pana la 4.1 milioane de unitati generatoare de venituri, aceasta fiind o crestere cu adevarat impresionanta, dar preturile mici nu aveau ce altceva sa aduca, in final.

Inclusiv in Spania si Italia se inregistreaza cresteri mari ale clientilor si veniturilor, grupul de telecomunicatii fiind pe un trend ascendent de ceva vreme, iar asta nu pare sa se opreasca. In Spania vorbim despre atingerea cifrei de 2.8 milioane de unitati generatoare de venituri, adica peste 2 treimi din numarul total de abonati din Romania, aici cresterea fiind de 26%, cea mai mare, procentual, dintre toate pietele in care activeaza compania.

DIGI Romania a avut un T3 2021 extrem de bun, iar asta ar putea fi doar inceputul unor cresteri si mai mari pe masura ce problemele economice se vor adanci in Europa in urmatorul an de zile.