Posta Romana: Munca Depusa pentru Livrarea Comenzilor de BLACK FRIDAY 2021

Posta Romana Munca Depusa Livrarea Comenzilor BLACK FRIDAY 2021

Posta Romana este unul dintre partenerii eMAG care livreaza coletele cu produsele comandate de catre romani, inclusiv de BLACK FRIDAY 2021, sau doar le distribuie prin unitatile sale postale, iar peste weekend angajatii companiei romanesti au lucrat din plin pentru a indeplini comenzile.

Posta Romana este o solutie mult mai ieftina pentru livrarea oricaror comenzi facute prin eMAG, astfel ca multumita serviciilor sale pot intra in posesia comenzii cu un pret mai mic, dar nu neaparat si mai repede cat in cazul unei firme de curierat.

“Pentru ca tu să te poţi bucura de toate produsele comandate pe eMAG de Black Friday, noi, echipa Poştei Române, am lucrat încontinuu şi cu spor în acest weekend!

Fiind conştienţi de faptul că îţi doreşti să primeşti rapid lucrurile achiziţionate la cele mai avantajoase preţuri, zilele acestea am încercat să fim la înălţimea aşteptărilor tale. Şi sperăm că am reuşit!

Îţi mulţumim pentru că ai încredere în noi şi pentru că ne inspiri în fiecare zi!

Cu fiecare livrare pe care ți-o facem, realizăm că, datorită ţie, suntem şi rămânem cel mai bun operator de servicii poștale!

Contează oricând pe noi, rămânem #ParteDinViațaTa!”