LIDL Romania: Mesajul pentru Clienti, ce da GRATUIT pentru Romani

LIDL Romania Mesajul Clienti GRATUIT Romani

LIDL Romania continua sa-si surprinda clientii din toata tara, astfel ca astazi a facut un anunt despre care ar trebui sa stie foarte multi dintre ei, iar asta pentru ca a dezvaluir ce le poate oferi gratuit daca isi vor face cumparaturile in magazinele sale. Mai exact, cei de la LIDL Romania le spun clientilor romani despre faptul ca daca isi fac cumparaturile in locatiile sale folosind voucherele de reducere pentru produse, au sansa de a primi taloane cu premii gratuite.

LIDL Romania le-a spus romanilor din toata tara sa se uite cu atentie la cupoanele cu reduceri care sunt oferite in cadrul aplicatiei sale pentru a vedea ce anume pot cumpara la pret promotional din oricare dintre magazinele sale. Produsele sunt, desigur, disponibile in cantitati limitate pentru romanii care sunt dornici sa profite de promotiile pe care LIDL Romania ni le pune la dispozitie, dar in cazul in care doriti sa profitati de ele, puteti beneficia si de taloane cu premii gratuite.

LIDL Romania: Mesajul pentru Clienti, ce da GRATUIT pentru Romani

LIDL Romania nu are aceasta promotie disponibila decat pentru clientii care au carduri LIDL Plus, deci oricare dintre cei care au altfel de carduri nu vor putea beneficia de aceasta oferta speciala care este disponibila in aceasta perioada. Oricine poate sa isi faca un card LIDL Plus pentru a se putea bucura de promotiile pe care LIDL Romania le ofera pentru noi, asa ca in mod normal oricine ar trebui sa aiba posibilitatea de a primi si taloane gratuite pentru cumparaturi.

 

LIDL Romania explica in pagina dedicate LIDL Plus pe website-ul sau ce reprezinta aceste taloane, insa premiile pe care le ofera gratuit pentru ele sunt diferite in functie de ceea ce este vandut in magazine de catre lantul de supermarket-uri.  Chiar si in aceasta situatie, ar trebui sa ne putem bucura de premii foarte interesante de la LIDL Romania in baza cupoanelor pe care le ofera, astfel ca ar trebui sa acordati o sansa acestui sistem daca va faceti deja cumparaturile de la companie.

LIDL Romania are pe website-ul sau toate detaliile necesare despre care ar trebui sa stie oricine in legatura cu sistemul LIDL Plus, astfel ca ramane doar sa intrati acolo si sa descoperiti toate informatiile necesare in legatura cu el.