Raiffeisen Bank: ATENTIE! Mesajul de care Trebuie sa Stie Clientii

Raiffeisen Bank ATENTIE Mesajul Trebuie Stie Clientii

Raiffeisen Bank continua seria mesajelor de atentionare pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca incearca sa le ofere clientilor siguranta de care au nevoie pentru a ii folosi serviciile bancare in momentul de fata. Cei de la Raiffeisen Bank le transmit clientilor din toata Romania faptul ca ar trebui sa foloseasca website-ul special facut pentru informatii cu privire la siguranta bancara in ideea de a invata cum sa se protejeze impotriva atacurilor cibernetice.

Raiffeisen Bank incearca de cateva saptamani bune sa ii ajute pe clientii sai sa invete cum sa se protejeze impotriva problemelor de acest gen, mai ales ca numarul atacurilor cibernetice este in continua crestere in aceasta perioada din an. Raiffeisen Bank stie foarte bine cat de important este pentru clientii sai sa stie cum sa isi dea seama daca sunt tintele unui atac de tip phishing, iar asta pentru ca destui oameni au fost vizati de ele si au fost pacaliti, din pacate.

Raiffeisen Bank: ATENTIE! Mesajul de care Trebuie sa Stie Clientii

Raiffeisen Bank promoveaza un website facut de catre Asociatia Romana Bancara pentru clientii din Romania in ideea de a ii invata pe oameni cum sa aiba datele furate, iar de acolo sa aiba si banii furati de catre hacker. Raiffeisen Bank nu este singura banca de la care vedem mesaje importante de acest gen transmise catre client, iar asta pentru ca problema este una complicata care afecteaza un numar foarte mare de oameni din toata tara acum.

Raiffeisen Bank are si pe website-ul sau o varietate de informatii pentru cei care sunt dornici sa invete cum sa se protejeze impotriva atacurilor de tip phishing, insa nu si un instrument care sa ii ajute pe oameni sa isi verifice cunostintele. In website-ul special facut de catre Asociatia Romana Bancara exista unul, astfel ca acolo va puteti verifica cunostintele pentru a sti daca aveti cunostintele necesare pentru a va proteja impotriva atacurilor de acest gen, sau nu.

Raiffeisen Bank va continua sa le transmita clientilor mesaje de acest gen pentru a incerca sa ii protejeze impotriva atacurilor de tip phishing, dar implicit si a furturilor de bani care vin de obicei impreuna cu acestea.