29 Noiembrie este Zi Libera, Decizia Anuntata de catre Guvern

29 noiembrie este zi libera pentru romanii din toata tara, Guvernul Romaniei anuntat in mod oficial astazi ca s-a luat decizia de a le acorda oamenilor o mini vacanta cu ocazia sarbatoririi zilei nationale a Romaniei de 1 decembrie, astfel ca din moment ce 30 noiembrie era deja zi libera legala, s-a decis ca si 29 noiembrie sa fie zi libera.

29 noiembrie 2021 este declarata zi libera de catre Guvernul Romaniei prin hotararea pe care a luat-o in sedinta de Guvern care a avut loc in cursul acestei zile, astfel ca romanii vor avea parte de un weekend si inca 3 zile libere din saptamana viitoare pentru a sarbatori asa cum trebuie ziua nationala a Romaniei.

“Cel de-al doilea proiect de hotărâre este cel referitor la stabilirea zilei de 29 noiembrie 2021 ca zi liberă. Având în vedere aceste activități, o să intrăm imediat în dezbatere pe fiecare subiect din agendă. Sunt două mențiuni pe care doresc să le adresez legate de proiectul celei de-a doua hotărâri de guvern, și anume că data de 29 noiembrie va fi zi liberă.

În cuprinsul hotărârii, sunt o serie de prevederi care vizează întreprinderile și unitățile de producție cu foc continuu și acolo se respectă prevederile de la nivelul fiecărui minister, la nivelul fiecărei structuri în parte pentru asigurarea continuității lucrului.

Dar ținând cont de faptul că urmează să aibă loc această rectificare de buget, cred că este necesar ca ministrul finanțelor și ceilalți miniștri care consideră că vor avea implicații referitoare la modul în care modificările la buget impactează fiecare minister în parte, să își mențină continuitatea activității astfel încât să nu întârziem în niciun fel asigurarea continuității fondurilor pentru structurile beneficiare.”