DACIA Duster 3: SCHIMBARILE Necesare pentru Noul Model de SUV

DACIA Duster 3 SCHIMBARILE Necesare Noul Model SUV

DACIA Duster 3 este una dintre cele mai interensate masini pe care DACIA le pregateste pentru lansare in cursul urmatorilor ani, iar asta pentru ca urmeaza sa aduca cea mai mare schimbare pentru seria de SUV-uri romanesti de pana acum. DACIA Duster 3 este dezvoltata in totalitate in Romania de catre cei de la DACIA, aceasta fiind decizia celor de la Renault cu doar cateva luni de zile in urma, dar din pacate e posibil ca si in aceasta situatie lucrurile sa nu stea chiar atat de bine.

DACIA Duster 3 este dezvoltata in Romania sub presiunea pusa de criza globala a semiconductorilor, iar asta ne-ar putea aduce o masina cu anumite compromisuri pentru ca DACIA sa nu ajunga iar in situatia in care se afla in momentul de fata. Stiti cu siguranta faptul ca acum DACIA are probleme extrem de mari cu productia de masini din cauza faptului ca nu are suficient semiconductori, iar unii clienti asteapta jumatate de ani pentru anumite modele, deci cu DACIA Duster 3 acest lucru ar trebui evitat.

DACIA Duster 3: SCHIMBARILE Necesare pentru Noul Model de SUV

DACIA Duster 3 este cel mai probabil gandita ca o masina care sa aiba componentele interne importante integrate intr-un asemenea mod incat sa faca productia mai usoara, astfel incat penuria de semiconductori nu dispare, sau va reaparea, sa nu mai fie probleme mari cu asamblarea. Asta inseamna ca anumite componente interne ar putea avea combinate mai multe chip-uri pentru ca in final DACIA Duster 3 sa aiba componente mai simple, mai usor de produs, mai usor de gasit, dar crearea lor nu va fi simpla.

DACIA Duster 3 ar putea veni si cu unele dotari noi, sau modificate, in raport cu actualele modele ale DACIA, chiar daca mai toate cele lansate in ultimul an impart multe dintre dotari, dar penuria de semiconductori va schimba mai mult ca sigur acest lucru. Nu se stie deocamdata 100% sigur ce fel de modificari vor face Renault si DACIA pentru componentele masinilor, insa francezii lucreaza la diverse solutii din cauza penuriei de semiconductori, iar DACIA Duster 3 ar putea avea unele inovatii speciale.

DACIA Duster 3 este programata deocamdata pentru lansare undeva in cursul anului 2024, cu dezvaluirea oficiala pregatita pentru 2023, insa ca de obicei, nimic nu este 100% sigur pentru ca puteti vedea cat de multe probleme pot aparea la nivel global.