WhatsApp: Marea DEZAMAGIRE pentru Aplicatie pe Final de 2021

WhatsApp Marea DEZAMAGIRE Aplicatie Final 2021

WhatsApp este de departe cea mai mare platforma de mesagerie existenta in momentul de fata in intreaga lume, peste 2 miliarde de persoane folosind-o pentru a comunica cu diversi oameni de pe iPhone, Android, Mac, PC. In ultimul an cei de la WhatsApp au implementat foarte multe schimbari pentru utilizatorii din intreaga lume, acestea venind sub forma unor functii implementate in mod inopinat in unele cazuri, sau dupa dezvaluire din versiunile beta.

WhatsApp lucreaza totusi de mai bine de vreun an de zile la o alta schimbare foarte importanta pentru iPhone, Android, Mac si PC, aceasta urmand a ne permite sa folosim conturile simultan pe mai multe dispozitive. Modificarea aceasta majora pe care WhatsApp vrea sa o ofere este una dintre cele mai importante lansate pana acum pentru utilizatori, dar e improbabil ca ea sa fie disponibila in 2021, iar asta pentru ca inca nu este gata pentru lansare oficiala.

WhatsApp: Marea DEZAMAGIRE pentru Aplicatie pe Final de 2021

WhatsApp continua procesul de testare a acestei schimbari majore pentru telefoane, iar asta in conditiile in care am vazut pana acum foarte multe dovezi ale existentei sale, dar si a modului in care functioneaza. In ciuda acestor lucruri, deocamdata nu a fost decisa lansarea oficiala a sistemului care va fi cu siguranta foarte util pentru foarte muilta lume, dar probabil ca il vom avea disponibil la inceputul anului 2022 din partea americanilor, in mod oficial.

WhatsApp vrea sa ofere acest sistem atunci cand este 100% pregatit pentru a fi folosit de catre oameni, indiferent de cat timp va fi nevoie pentru ca acest lucru sa se intample, dar pana atunci nu vrea sa lanseze nimic. Multumita acestui sistem vom putea folosi un cont WhatsApp in iPhone, Android, PC, Mac, simultan fara a fi nevoie de deconectarea de pe contul principal, si cu toate datele sincronizate in acelasi timp, ceea ce este o veste grozava.

WhatsApp va oferi mai multe detalii despre sistem atunci cand el va fi 100% pregatit pentru noi, indiferent de cat timp va fi nevoie pentru ca acest lucru sa se intample, pana la urma.