WhatsApp: Surprirza SECRETA pentru Toate Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp inimi

WhatsApp vrea sa-I surprinda total pe utilizatorii sai din intreaga lume in momentul de fata, iar asta pentru ca a decis sa le ofere ceva ce nici macar nu a fost zvonit pana in momentul de fata, mai exact caractere emoji animate pentru conversatii. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceste caractere emoji animate pe care WhatsApp ni le va oferi pentru trimitere catre diverse persoane, ideea in sine fiind una extrem de interesanta, cu potential foarte mare de succes.

WhatsApp stie foarte bine ca utilizatorii sai din intreaga lume sunt dornici sa profite de schimbari grozave de acest gen, astfel ca decizia de a o oferi in momentul de fata este ceva ce vine ca o masura extrem de buna pentru noi toti. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos, aceste noi emoji animate vor fi disponibile in forma inimii, dar vor avea si diverse culori, cei de la WhatsApp incercand sa aduca o varietate cat mai mare de optiuni pentru a comunica cu oricare dintre interlocutori.

WhatsApp: Surprirza SECRETA pentru Toate Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp inimi animate

WhatsApp s-a gandit ca ar fi o idee excelenta sa extinda disponibilitatea acestor caractere emoji dincolo de inima rosie care era disponibila animata pana acum, asa ca vestile in sine sunt unele foarte interesante atat pentru iPhone, cat si pentru Android. Conform informatiilor pe care le stim in momentul de fata, cei de la WhatsApp se pare ca aceste emoji speciale animate vor putea fi trimise catre oricine are cea mai recenta versiune a aplicatiei, in care ele vor fi incluse.

WhatsApp implementeaza aceasta schimbare pentru toate iPhone si Android deoarece este foarte usor de oferit noutati de acest gen pentru utilizatorii iPhone si Android din intreaga lume in momentul de fata, totul cat se poate de rapid si de usor. WhatsApp lucreaza si la multe alte schimbari mult mai importante pentru telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, insa inca nu se stie cand anume ar putea fi aceasta disponibile in mod oficial pentru noi toti.

WhatsApp nu va mai lansa schimbari importante pana la finalul acestui an pentru clientii din intreaga lume, asa ca ramane doar sa vedem ce anume va fi disponibil pentru noi toti in perioada urmatoare in cadrul aplicatiei.