Coronavirus Romania: Noul Numar Oficial de Cazuri in 25 Decembrie 2021

Coronavirus Romania Noul Numar Oficial Cazuri 25 Decembrie 2021

Noul numar oficial de cazuri noi de Coronavirus din 25 decembrie a fost publicat de catre autoritatile din Romania, acestea raportand pentru ultimele 24 de ore de cazuri inregistrate in toata tara, cifre in continuare mici, dar asta e normal avand in vedere ceea ce s-a intamplat in ultima perioada.

In spitale situatia ramane in continuare una buna, iar asta pentru ca numarul de infectari ramane in continuare mic in toata tara, lucru care cel mai probabil se va schimba pe la jumatatea lunii ianuarie, conform estimarilor actuale facute de catre autoritatile din Romania.

In ceea ce priveste campania de vaccinare, lucrurile nu merg in directia dorita, iar asta pentru ca se inregistreaza cifre tot mai mici ale imunizarilor, o problema serioasa pentru tara noastra, insa din pacate inca nu se gasesc solutii pentru schimbarea acestui trend.

“Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 25 decembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 598 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 29 de decese dintre care 2 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.”

Cifrele oficiale finale vor fi publicate dupa ora 13:00.