DACIA Duster: VIDEO UIMITOR vs Land Cruiser, Porsche Cayenne, Lada Niva si Toyota RAV 4

DACIA Duster, unul dintre cele mai versatile SUV-uri care exista in momentul de fata, este pus fata in fata cu unele rivale de calibrul sau, mai exact Land Cruiser, Porsche Cayenne, Lada Niva si Toyota RAV 4. Vorbim despre un test facut in conditii de zapada intre cele 4 masini, iar DACIA Duster se descurca surprinzator de bine in fata Land Cruiser, Lada Niva si Toyota RAV 4, asa cum am mai vazut masina avand performante bune inclusiv in alte teste anterioare in care a fost folosita.

DACIA Duster folosita in acest test este un model ceva mai vechi, insa nici modelele Land Cruiser, Porsche Cayenne, Lada Niva si Toyota RAV 4 nu sunt de ultima generatie, asa ca exista o oarecare echivalenta intre ele. Dupa cum veti vedea in clipul video de mai sus, DACIA Duster se descurca surprinzator de bine in fata Land Cruiser, Porsche Cayenne, Lada Niva si Toyota RAV 4 cand vine vorba despre parcursul traseelor prin zapada, ceva ce am vazut inclusiv in teste facute anul trecut.

DACIA Duster: VIDEO UIMITOR vs Land Cruiser, Porsche Cayenne, Lada Niva si Toyota RAV 4

DACIA Duster nu este cea mai ieftina masina dintre toate cele testate, insa asta conteaza mai putin pentru ca sistemul sau 4×4 este suficient de bine gandit pentru a face fata provocarilor la care este supus. Land Cruiser, Porsche Cayenne, Lada Niva si Toyota RAV 4 reusesc deasemenea sa treaca in cea mai mare parte fara probleme peste testele privind tractiunea pe zapada, chiar daca nu fiecare are performante chiar atat de bune, in ciuda valorii de piata a masinilor.

DACIA Duster, spre deosebire de alte teste in care a fost prezenta, nu reueste totusi sa-si depaseasca total masinile in fata carora este pusa, fiind depasita intr-unul dintre testele importante, urcarea unui deal inzapezit. DACIA Duster este depasita fara drept de apel de catre Toyora TAV 4, reusind sa se plaseze pe pozitia a doua in testul cel mai important, dar chir si asa, a reusit sa plaseze pe pozitia a doua in test, o realizare cu adevarat impresionanta.

DACIA Duster este o masina surprinzator de versatila care poate fi folosita fara probleme atat pe drumurile publice, cat si in afara lor, iar asta la un pret cu mult mai mic decat cel al concurentei.