Samsung GALAXY S22: DATA de LANSARE Dezvaluita Fanilor din Intreaga Lume!

Samsung GALAXY S22 DATA LANSARE Dezvaluita Fanilor Intreaga Lume

Samsung GALAXY S22, urmatoarea generatie importanta de telefoane ale companiei Samsung, se apropie de lansare, iar astazi aflam cateva informatii extrem de importante cu privire la data la care ar trebui sa vedem noile produse prezentate oficial, iar aceasta ar fi 9 februarie 2022.

Samsung GALAXY S22 ar urma, deci, sa fie prezentat in dupa-amiaza zilei de 9 februarie, nu e clar deocamdata daca ora zvonita mai jos este cea stabilita de catre Samsung, sau va fi o alta, dar e destul de clar faptul ca la inceputul lunii februarie va debuta noua serie de telefoane ale coreenilor.

Samsung GALAXY S22 vine la peste un an distanta fata de seria S21, asta dupa ce seria S20 a stat mai putin de un an de zile pe piata, insa schimbari de acest gen nu sunt tocmai neobisnuite pentru compania coreeana, mai ales daca vanzarile unei serii de telefoane nu sunt tocmai cele dorite.

Samsung GALAXY S22 ar trebui sa vina cu destule noutati majore pentru clientii din intreaga lume, de la ecran si pana la baterie, sau procesor, cei de la Samsung luand, aparent, decizia de a oferi versiunea Exynos in mai putine regiuni de pe glob, ceea ce a bucurat foarte multa lume.

Samsung GALAXY S22 ar putea fi deasemenea si mai scump decat modelele anterioare lansate pentru clienti, iar asta in conditiile in care va avea destule schimbari notabile implementate de catre compania Samsung, iar penuria de semiconductori a scumpit oricum mai totul.