DACIA Duster: Anuntul OFICIAL, ce Asteapta cu Nerabdare Romanii

DACIA Duster Anuntul OFICIAL Asteapta Nerabdare Romanii

DACIA Duster, unul dintre cele mai populare modele de masini pe care DACIA le vinde in momentul de fata in intreaga lume, urmeaza sa fie lansat intr-o generatie noua, iar acum avem o noua confirmare oficiala a momentului in care se va intampla acest lucru.

DACIA Duster a fost in centrul foarte multor zvonuri care anuntau momentul in care noua generatie va fi lansata, insa acum avem si noi informatii oficiale cu privire la ceea ce ar trebui sa se intample.

DACIA Duster ar trebui sa fie lansata de catre compania romaneasca undeva in cursul anului 2024, conform celor mai recente informatii oficiale venite de la un reprezentant al sau, iar asta este o veste excelenta pentru noi toti. Vorbim despre doi ani distanta de acest moment in care DACIA va lucra la finalizarea generatiei a treia a DACIA Duster inainte de a decide sa o prezinte oficial, cel mai probabil pe final de 2023, iar in 2024 o va pune in vanzare.

DACIA Duster 3 va fi lansata in 2024 de catre DACIA si Renault

DACIA Duster este o masina depasita, in versiunea actuala, din multe puncte de vedere, platforma pe care actualul model a fost facuta fiind una veche, rigida, care nu permite implementarea multor tehnologii de ultima ora.

Acesta este unul dintre motivele din cauza caruia actuala generatie de SUV-uri nu va avea o versiune hibrida disponibila, dar aceeasi platforma impiedica si integrarea altor dotari de ultima generatie pentru clienti.

DACIA Duster nu va evolua pana in 2024 prea mult, sau cel putin acestea par sa fie planurile celor de la DACIA in momentul de fata, iar asta deoarece compania vrea sa le ofere clientilor doar imbunatatiri minore pentru masinile sale. Este de asteptat ca o versiune usor modificata a generatiei de SUV-uri sa fie lansata de catre cei de la DACIA in 2022, dar ea ar trebui sa aiba modificari exclusiv pentru aspectul exterior, cu integrarea noului logo al companiei.

DACIA Duster va fi lansata in 2024 inainte ca Bigster sa apara in 2025, iar ambele masini ar trebui sa fie destul de similare ca aspect, insa dotarile care vor fi oferite pentru fiecare dintre ele ar trebui sa fie destul de diferite.