DIGI Romania: Vestea Importanta, ce Ofera GRATUIT Incepand de Acum

DIGI Romania Vestea Importanta Ofera GRATUIT Incepand Acum

DIGI Romania incepe in forta anul 2022, iar asta pentru ca a decis din nou sa le ofere romanilor din toata tara in mod gratuit ceva de care oricare dintre noi se va putea bucura, daca isi doreste cu adevarat acest lucru in momentul de fata.

DIGI Romania a decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a beneficia de doua luni gratuite pentru extraoptiunea Film Now, daca decid sa o activeze in momentul de fata pentru abonamentul lor.

DIGI Romania a creat extraoptiunea Film Now pentru clientii care sunt dornici sa vada filme de calitate in momentul de fata, canalul de televiziune fiind unul dedicat productiilor de acest gen, iar romanii pot sa vada acolo o serie de titluri care nu sunt disponibile in mod obisnuit oriunde. Desigur ca toate titlurile pe care le putem vedea prin intermediul Film Now de la DIGI Romania pot fi urmarite inclusiv online prin intermediul DIGI Online, deci indiferent unde va aflati.

DIGI Romania nu este la prima promotie de acest gen pentru clientii din toata Romania, insa trebuie sa stiti de la bun inceput faptul ca pentru a putea beneficia de ea trebuie sa semnati un contract pentru o perioada contractuala de 2 ani de zile.

DIGI Romania Vestea Importanta Ofera GRATUIT Incepand Acum film now

Cele 2 luni de gratuitate pentru Film Now vor fi oferite segmentat in fiecare dintre cei 2 ani de contract, astfel c trebuie sa va ganditi bine de la bun inceput ca nu veti beneficia de tot chiar din primul moment.

DIGI Romania ofera extraoptiunea Film Now doar impreuna cu abonamentele sale de televiziune, fie ca este vorba despre cea analog, sau digitala, asa ca trebuie doar sa alegeti sa activati extraoptiunea acum pentru a primi gratuit cele doua luni de zile. Avand in vedere felul in care este gandit totul in website-ul celor de la DIGI Romania, puteti sa activati extraoptiunea chiar si fara a merge in vreuna dintre locatiile din tara, deci totul poate fi realizat automat.

DIGI Romania mai are si alte promotii foarte interesante in aceasta perioada pentru oricare dintre clientii din toata Romania, asa ca nu ramane decat sa va uitati cu mare atentie la toate ofertele speciale care sunt disponibile pentru noi in momentul de fata.