Orange: Vestile Grozave, ce Ne da GRATUIT si la Inceputul Anului 2022

Orange Vestile Grozave GRATUIT Inceputul Anului 2022

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania, are vesti excelente pentru toti clientii sai din tara noastra, iar asta in conditiile in care compania continua sa le ofere gratuit romanilor ceva de care toti pot profita acum.

Orange are in continuare disponibila o oferta speciala prin intermediul careia le permite clientilor din toata tara optiunea, cu detalii in aceasta pagina, de a castiga bani daca aleg sa-si faca un card bancar pentru serviciul Orange Money.

Orange spune ca le ofera tuturor clientilor din toata tara cate 50 de LEI pentru primele 3 tranzactii pe care le fac prin intermediul Orange Money, dar oferta este disponibila exclusiv pentru clientii noi care activeaza un card prin aplicatie. Banii sunt oferiti in mod doferit de catre cei de la Orange in functie de modul in care se fac platile folosind cardurile emise de catre banca, asa ca trebuie sa fiti foarte atenti la ceea ce se intampla pentru a prim ibonusurile.

Orange spune ca primii 50 de LEI sunt oferiti pentru orice fel de plata facuta folosind un card de debit emis de catre banca, important fiind ca ea sa fie realizata pe internet, sau la un magazin fizic, prin intermediul unui POS.

Al doilea bonus pe care operatorul il ofera, va ajunge la clienti doar daca este folosit un card de credit pentru a face o plata, in aceleasi conditii de mai sus, catre un comerciant din Romania dupa ce activati cardul.

Orange ofera deasemenea si un al treilea bonus in valoare de 50 de LEI catre clientii din Romania care decid sa faca o plata pentru o factura de servicii catre unul dintre furnizorii care fac parte din lista celor care au incheiate parteneriate cu operatorul. Oricare dintre aceste trei actiuni va pot aduce 50 de LEI in cont, pentru un total de 150 de LEI, asa ca depinde de voi ce anume vreti sa primiti de la operator, si ce faceti pentru acei bani.

Orange are toate detaliile despre aceasta promotie disponibile chiar pe website-ul sau, daca sunteti cu adevarat interesati sa beneficiati de ceea ce ne ofera in momentul de fata, chiar daca suma de bani in sine nu e uriasa.