BANCA Transilvania: La ce Trebuie sa fie ATENTI Clientii din Romania

BANCA Transilvania Trebuie fie ATENTI Clientii Romania

BANCA Transilvania le transmite un mesaj foarte serios clientilor sai din toata tara, iar asta pentru ca le aduce in atentie la ce trebuie sa fie extrem de atenti in aceasta perioada foarte serioasa din 2022.

BANCA Transilvania le aduce in atentie clientilor din toata Romania faptul ca trebuie sa fie foarte vigilenti cand sunt activi in mediul online, iar asta pentru ca exista foarte multe pericole despre care este foarte posibil ca ei sa nu stie in momentul de fata.

BANCA Transilvania le vorbeste clientilor din Romania despre pericolul link-urilor malitioase, acele link-uri care sunt facute special pentru a-i pacali pe oameni si a-i directiona catre website-uri menite sa le fure datele. Desigur ca BANCA Transilvania vorbeste aici din, cel mai probabil, experienta pe care a avut-o cu unii dintre clientii care au devenit victime ale atacurilor de tip phishing, special facute fix pentru a le fura datele personale cat mai usor si rapid.

BANCA Transilvania stie foarte bine cat de periculoase pot fi atacurile de acest gen pentru clienti, mai ales cei care nu au mai avut de-a face pana acum cu vreo situatie de acest gen, si nu stiu cum sa isi dea seama ce se intampla. Unele dintre aceste atacuri sunt atat de bine gandite incat este si extrem de dificil sa ne dam seama daca link-urile sunt trimise de catre persoane reale, sau de catre roboti virtuali care trimit mesaje cu diverse link-uri malitioase catre multi oameni.

BANCA Transilvania a mai emis pana acum diverse atentionari pentru clientii care ii folosesc serviciile in toata tara, dar este important sa si intelegeti ceea ce ne este transmis pentru a nu avea probleme fara sa stiti.

Ceea ce nu ne spune acum banca este ca in anumite situatii nici nu poate recupera unii dintre banii care sunt furati, asa ca trebuie sa avem foarte mare grija la ceea ce se intampla pentru a nu risca sa nu mai putem primi inapoi banii cheltuiti.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la ceea ce inseamna un atac de tip phishing, sau un link malitios, asa ca e bine sa va informati cum trebuie inainte de a deveni victime.