Lionel Messi: Anuntul Important Privind PLECAREA de la PSG catre Barcelona

Lionel Messi Anuntul Important PLECAREA PSG Barcelona

Lionel Messi, castigatorul Balonului de Aur in 2021,si capitanul echipei nationale de fotbal a Argentinei, este, ca de fiecare data in perioda transferurilor in centrul atentiei, privind o posibila plecare de la echipa sa de club Paris Saint Germain.

Lionel Messi a fost in ultima vreme in centrul unor zvonuri conform carora Antonela, sotia sa, dar si familia acestuia inca nu se pot adapta la viata de la Paris din cauza vremii, dar si faptului ca nu vorbesc limba franceza, iar o posibila plecare a starului aergentinian din Pari era prezentata de presa ca iminenta.

Lionel Messi nu are deocamdata stabilita plecarea Paris Saint Germain, cu toate insistentele fostilor sai colegi de la Barcelona, in special Dani Alves si Xavi Hernandes, actualul antrenor al echipei catalane. Acestia sperau ca in perioada de transferuri sa-l convinga pe Messi sa se gandeasca cat mai mult la revenire la echipa de pe Camp Nou, Barcelona avand mare nevoie de un varf de atac puternic.

Lionel Messi are sanse foarte mici de a pleca in aceasta perioada de la Paris, lucru confirmat inclusiv de catre bunul sau prieten, Luis Suarez, acum atacant al echipei Atletico Madrid: „Vorbim des, vorbim in fiecare zi, intotdeauna incercam sa evitam speculatiile, noi suntem jucatori si stim cum sa ne comportam in aceste momente. Cu Messi vorbesc despre meciuri,despre famile.Imi spune ca atunci cand joaca si este frig si ninge, ii este foarte greu. Ca jucator trebuie sa te obisnuiesti cu vremea, chiar daca este frig.” 

Odata cu plecarea lui Lionel Messi, Barcelona a intrat intr-o profunda criza de forma, formatia blaugrana parasind Champions League chiar din faza grupelor competitiei, lucru care nu s-a mai intamplat de foarte mult timp. Iubit de suporteri, dar si apreciat de fostii colegii, Lionel Messi a fost indepartat de sefii clubului, acestia nedorind sa-i prelungeasca contractul scadent in vara anului 2021.

Din cauza faptului ca plecarea lui Messi nu a fost una  prea placuta pentru familia argentianialui, o revenire a acestuia la Barcelona, formatia la care a crescut de la 14 ani , si echipa la carea jucat 21 ani, pare ca imposibila acum. Faptul ca si contractul lui Lionel Messi cu Paris Saint Germain expira in 2023 intareste si mai tare ideea ramanerii lui pe Parc des Princes,cu toate ca jucatorul de 34 ani nu trece printr-o forma foarte buna.