DIGI RCS & RDS: Mesajul IMPORTANT pentru Clienti, Decizia Aplicata

DIGI RCS & RDS Mesajul IMPORTANT Clienti Decizia Aplicata

DIGI RCS & RDS le transmite un important mesaj oficial romanilor din toata tara in contextul in care grupul de telecomunicatii din Romania a facut o schimbare foarte serioasa despre care oamenii ar trebui sa stie. Cei de la DIGI RCS & RDS au implementat in cursul anului trecut o serie de schimbari pentru platforma DIGI Online in ideea de a le oferi clientilor posibilitatea de a o folosi cu un singur nume de utilizator, adica acela cu care se logheaza si in contul de client.

DIGI RCS & RDS a facut totul in ideea de a simplifica procesul de folosire al DIGI Online, platforma de streaming video la cerere prin care ne permite sa vedem peste 90 de posturi de televiziune, impreuna cu filme oferite pentru noi. Intr-un nou mesaj publicat prin intermediul paginii de pe reteaua de socializare Facebook, cei de la DIGI RCS & RDS le readuc romanilor in atentie faptul ca se pot folosi de acest sistem.

DIGI RCS & RDS ne permite sa utilizam numele de utilizator si parola folosite pentru logarea in contul de client inclusiv pentru logarea in DIGI Online, astfel incat sa nu fie nevoie de utilizarea mai multor nume de utilizator. Acesta a fost procesul pana acum, insa DIGI RCS & RDS a simplificat totul pentru ca accesarea platformei de pe telefoane si calculatoare, sa poata fi facuta mai usor de catre toata lumea.

DIGI RCS & RDS ofera acces la platforma DIGI Online pentru roicare dintre clientii care-I folosesc serviciile in momentul de fata, fara a conta pentru care dintre ele platesc, adica acelea de internet, sau telefonie.

In aceasta idee, ar trebui sa incercati macar sa accesati platforma DIGI RCS & RDS pentru a vedea daca exista acolo continut pe care ati fi dornici sa il urmariti in aceasta perioada.

DIGI RCS & RDS ofera pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la folosirea DIGI Online, asa ca e bine sa aflati toate detaliile inainte de a decide cum anume sa va folositi de ceea ce ne este pus la dispozitie acum.