WhatsApp: Schimbarea ASCUNSA in Android, iPhone si cat de Buna Este

WhatsApp Schimbarea ASCUNSA Android iPhone Buna Este

WhatsApp a inceput sa le ofere utilizatorilor de telefoane iPhone si Android din intreaga lume o schimbare la care putini se asteptau in momentul de fata, una despre care ar trebui sa stie foarte multa lume pentru ca modifica substantial ceea ce se intampla in aplicatie. Va spuneam zilele trecute ca WhatsApp pregateste o noua interfata pentru vizualizarea apelurilor video si voce pe care le facem prin aplicatie, iar acum vedem si cat de mare e schimbarea in sine.

WhatsApp va inlocui interfata veche cu cea de mai sus, in care putem vedea persoanele care participa la apelurile voce si video in grup, iar elementele de interfata afisate sunt cu mult diferite fata de ceea ce era oferit pana in momentul de fata. WhatsApp a gandit o interfata cu mult modificata pentru efectuarea acestor apeluri telefonice de catre utilizatori, astfel ca vorbim despre vesti bune, chiar daca modificarea inca este ascunsa in cadrul aplicatiei sale.

WhatsApp: Schimbarea ASCUNSA in Android, iPhone si cat de Buna Este

WhatsApp Schimbarea ASCUNSA Android iPhone Buna Este forme

WhatsApp afiseaza acum chenare cu denumirea fiecarei persoane care participa la un apel voce, sau video, iar in interfata aceasta este afisata si o animatie care ne spune care dintre persoanele cu care vorbim chiar vorbeste intr-un moment, sau altul. Ideea in sine este una foarte interesanta, iar chiar daca in imaginea de mai sus nu se vede foarte clar acest lucru, inclusiv imagini de profil ale celor cu care vorbim sunt afisate in aceasta interfata.

WhatsApp nu a oferit vreo explicatie clara pentru decizia de a face aceasta modificare, dar avand in vedere ca deocamdata ea este ascunsa in versiunea beta pentru telefoane mobile, vom avea de asteptat pana cand vom afla ceea ce are de spus. Clar este totusi faptul ca WhatsApp vrea sa le ofere in mod constant cate ceva nou utilizatorilor sai din intreaga lume, iar desigur ca acestea sunt vesti extrem de bune pentru noi toti.

WhatsApp mai are pregatite si alte modificari foarte bune pentru utilizatorii sai din toata lumea, dar trebuie sa asteptam pana in momentul in care ele vor fi pregatite in proportie de 100% pentru a ne fi oferite in mod oficial de catre americani.